Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 02.03.2020
 Send til en ven Del på Facebook

Ses vi på den fynske Sortbørs?

Nedtællingen er begyndt til 1. halvleg af Lakridsfestivalen i Odense den 8. marts, hvor vi glæder os helt vildt til at rulle lakridshjulene ud for 2. år i træk med ”Alfred & Kamilla”’, det skønne pakhus på Odense Havn, som ramme for de sorte løjer.
 
De lækre, højkvalitetsprodukter og mødet med ildsjælene bag, er i højsædet og derfor kan man som gæst glæde sig til en intim og eksklusiv festival med få, men særligt udvalgte aktører.
De hurtigste kan ovenikøbet booke plads til en gratis, guidet minismagning med introduktion til lakridsens historie, dyrkningen og anvendelsesmuligheder.
 
De håndplukkede lakridsaktører kommer valfartende til Fyn fra hele landet for at præsentere deres signaturprodukt med smagen af lakrids.
Mortens Chokolade - Foto: Helge Jørgensen
I Odense kan du bl.a. glæde dig til at smage den udsøgte håndlavede chokolade med Amarelli lakridsgranulat og citron fra Mortens Chokolade, stifte bekendtskab med Danmarks bedste romkugler med hvid lakridschokolade fra Nørreaaby Bageri, nyde tørrede luxusdadler rullet i det fineste lakridspulver fra RM Import, nippe til højkvalitets lakridsshots fra Spritfabrikken Danmark, teste sød og saltlakrids eller måske lakrids med chili eller ingefær fra Bagsværd Lakrids, smage på bryggerens imponerende udvalg af lakridsøl (fra lakridsporter til lakridsøl med hindbær, chili eller hvad med en Candy Stout med et strejf af lakridskonfekt?) fra Det Lille Bryggeri og få tips til madlavning med lakrids, når mesterkokkene hos Alfred & Kamilla giver deres bud på det salte køkken med lakrids.
I lakridslaboratoriet kan man blive klog på de mange typer rålakrids fra lakridspulver og lakridsgranulat til sirup eller en hel lakridsblok på tæt på 5 kg.
 
Af hensyn til det begrænsede antal pladser til den gratis minismagning, anbefales af booke billet i på forhånd på lakridsfestival.dk.
 
Det er også billigst!
Kom glad mellem 11 og 18 og kom gerne i god tid inden minismagningen, hvis du har booket plads sammen med billetten.
 
Lakridsfestivalen indtager Langelinie Pavillonen i København ugen efter, den 15. marts, hvor vi offentliggør vinderne af The Liquorice Taste Award på selve festivalen kl. 15.
 

Lakridsjuryen varmer op

Traditionen tro kåres årets bedste produkt med smagen af lakrids på Lakridsfestivalen.
 
Smagspanelet, der smager, vurderer og vælger vinderen, består af kokke, madredaktører, madskribenter og almindelige lakridsentusiaster og som mange måske ikke ved, er der også børn i panelet. Og måske ikke overraskende har børnene særligt veludviklede smagssanser og kan ofte smage flere smagsnuancer end nogle af de nok så garvede voksne.
 
Ester Lorang er yngste medlem af lakridsjuryen med sine blot 13 år og faktisk har hun deltaget på Lakridsfestivalen siden hun var 6 år.
Louise Lorang
Louisa Lorang
Ester Lorang
Ester Lorang
Hun er ikke sin mors datter for ingenting og går ligesom mor Louisa op i smage og kvalitet.
 
Derfor synes vi også, at I skal have en yndlingsopskrift med lakrids fra både Louisa og Ester.
 
 
Selvom Louisa er travlt optaget som både TV Vært for Maddysten, madskribent, kogebogsforfatter, magasinredaktør, opskriftsudvikler og flittig madblogger, har både hun og Ester sat et stort, sort kryds i kalenderen for at deltage i årets smagspanel i The Liquorice Award.
 
Kom og vær med til at hylde vinderne, når de præsenteres den 15. marts kl. 15.
 
På gensyn i enten Odense eller København eller gør som nogle af vores gæster sidste år og tag med begge steder.
 
 
Vi præsenterer aktørerne i København i næste nyhedsbrev.
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet