Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 12.03.2020
 Send til en ven Del på Facebook

Nye datoer for Lakridsfestival 2020 på plads

Lige nu optager Coronasituationen helt naturligt os alle, men der skal også være noget at glæde sig til.  
 
Vi har derfor arbejdet på højtryk for at finde nye datoer for Lakridsfestivalen og er glade for at kunne meddele, at det nu er lykkedes os at få lakridskabalen til at gå op, så vi kan gennemføre Lakridsfestivalen i både Odense og København til efteråret.
 
På mirakuløs vis har vi fundet datoer, som passer både Langelinie Pavillonen, Alfred & Kamilla i Odense, vores udstillere og sågar lakridsjuryen. Selv vores hollandske udstiller har meldt sig lakridsklar. Vi håber også, at flest mulige af vores gæster kan være med til lakridsfesten på de nye datoer.
 
Ny dato for Lakridsfestivalen i København bliver søndag den 27/9-2020.
Og ny dato for Odense bliver søndag den 4/10-2020.
Så sæt endelig det store, sorte lakridskryds i kalenderen med det samme!
Fotograf: Flemming Lyng
Som tidligere nævnt overføres købte billetter automatisk til de nye datoer og til samme pris. Nye billetter vil derimod blive prisreguleret (dyrere).
 
Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du få billetterne refunderet, hvis du melder tilbage til os senest den 15. marts. Billetterne refunderes fra det sted, hvor de er købt. Herefter er det ikke muligt at refundere billetten.
 
Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for al den gode opbakning og store tålmodighed undervejs. Det betyder mere, end du tror!
 
Vi takker for tålmodigheden og glæder os til at byde dig indenfor i Lakridsuniverset!
 
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet