Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyhedsbrev 19.03.2019
 

Furesø oplevelser i en Coronatid

Oplev Furesø slår et slag for de lokale oplevelser og butikker og ildsjælene bag.
 
Når ikke du kan komme til oplevelserne i denne tid, så lad oplevelserne komme til dig.
 
Book restaurantoplevelsen som take away, benyt de lokale butikker og deres webshops, køb gavekort til indløsning efter Coronatiden og handl lokalt.
 
Køb et medlemskab til Oplev Furesøs Venner eller forudbestil din billet til Oplev Furesø Award 2020 i efteråret (dato følger).
 
Følg også med på Facebook og tip os gerne med lokale ildsjæle, der fortjener lidt ekstra sollys.
 
 
Tak fordi du bakker op om de lokale Furesøhelte!
 

Selvom Danmark lukker ned, holder naturen stadig åben

Naturen er i denne tid endnu mere et frirum end den plejer at være. Her må vi stadig ses og være aktive sammen – så længe vi selvfølgelig overholder myndighedernes råd og retningslinjer.
 
Der arrangeres Walk & Talk som aldrig før, løbeskoene luftes flittigere, skoven traves tynd og nye ruter og stier opdages og udforskes, men hvordan lokker man børnene væk fra skærmene og med ud i naturen?
Fotograf: Nina Bonnén Mourier
Nina Bonnén Mourier
Det har den lokale ildsjæl Nina Bonnén Mourier fra Natur på tur ikke bare ét, men mange bud på. Udover de mange gode tips, du løbende kan finde på Facebooksiden Natur på tur, kan du nu også glæde dig til ugens pop up aktivitet, som præsenteres i samarbejde med Oplev Furesø.
 
Læs mere om Natur på tur her.
 

Naturbingo – fuld plade til alle

Natur på tur inviterer alle børn og barnlige sjæle på Naturbingo. Bingopladen henter I kvit og frit her, og alle billederne på bingopladen er taget i området omkring Søndersø og Flyvestationen i Værløse.
Fotograf: Nina Bonnén Mourier
”Naturbingo har lidt karakter af skattejagt, og jeg håber, at pladen kan lokke Furesø familierne en tur rundt om fx Søndersø. Det er en tur på gode fem km, og det vil jeg mene, at rigtig mange børn kan klare, hvis bare motivationen er i orden. Man kan jo som familie spille sammen eller have hver sin plade. Præmien må man selv sørge for”, smiler Nina.
 
Vi ønsker god fornøjelse og fuld plade til alle!
 

Få restaurantoplevelsen bragt til døren

Hatten af for de restauranter, cafeer og cateringaktører, der gør alt for at holde fast i bordkanten og samtidig gør det muligt for os alle at nyde de gode tilbud derhjemme.
 
De kæmper en brav kamp og situationen skifter fra time til time, så derfor er det bedste råd at tjekke deres respektive hjemmesider og endnu bedre facebook for info om menuer, priser, leveringsmuligheder og deadline for bestilling.
 
De fleste leverer til symbolske gebyrer i Furesø og nogle steder, kan du selv afhente. Betal med Mobile Pay, benyt dem flittigt og køb også gavekort til fremtidige madoplevelser. 
 
 

10 tips til Furesø Take Away

1. Vores Marked, Farum (fransk tapas og varme retter, men også oste, økovine og franske delikatesser bragt til døren). Bestil på tlf. 23 24 28 46, www.voresmarked.dk
 
2. Slagter LindhardtVærløse (smørrebrød, pålæg, friskhakket kød og færdigretter). www.slagterlindhardt.dk
 
3. C-Weed, Værløse (japansk sushi, 10% rabat på hele kortet ved afhentning). Se menu på www.cweed.dk og bestil på tlf. 97 87 88 88.
 
4. Shark House v. John Jesper Dillon, Hareskovby (normalt driver Jesper cateringvirksomhed og tilbyder lige nu dagens ret til 65 kr., der udleveres hver dag på P-pladsen overfor Rema i Hareskovby, bestilling dagen før på dillon@sharkhouse.dk
 
5. Tante Maren, Farum (Farums ældste restaurant tilbyder take away på hele kortet), www.tantemaren.dk
 
6. Big Due, Farum (Italiensk) Som de skriver på deres egen side: Oplev Big Due i din egen stue! Bestil dine favoritretter fra kortet på 44 99 28 18, se menu på www.bigdue.dk
 
7. Atlantico, Værløse (Italiensk, hele menukortet som take away). Bestil på 44 47 17 27 www.atlantico.dk.
 
8. Koriander, Farum (indisk take away), www.koriandertakeaway.dk 
 
9. Gastro by Bøgh, Farum (normalt cateringvirksomhed, nu dagens ret til 65 kr. som take away) www.gastrobyboegh.dk
 
10. Restaurant Mediterraneo, Værløse (italiensk), www.mediterraneo.dk 
 
Hold også løbende øje med tips på Facebook
 
Bon appetit!
 
 

Bliv medlem af Oplev Furesøs Venner

Bak op om Oplev Furesø og vær med til at hylde de lokale ildsjæle
 
Bliv medlem af Oplev Furesøs Venner her
 
Forhåndsbook din billet til Oplev Furesø Award 2020 her
 
Vi holder sammen i Furesø – med afstand!