Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyhedsbrev 27.03.2019
 

Frirum i naturen

Aldrig er Furesøs unikke natur blevet brugt så flittigt. Stien omkring Søndersø er af samme grund gjort ensrettet. Der er heldigvis plads til alle i det snart grønne, når blot man husker at holde afstand og ikke samles i grupper.
 
 
Har du brug for inspiration til nye ruter, så tjek gerne disse turforslag fra Dansk Naturfredningsforening.
 
De kan downloades kvit og frit her https://furesoe.dn.dk/naturen-i-furesoe/turfoldere/
 

Furesø forkælelse fra fem friske fruentimmere

I disse Coronatider gælder det om at holde hovedet koldt og hjertet varmt og som forretningsdrivende at tænke ud af boksen for at holde liv i forretningen.
 
Kreativiteten blomstrer, nye ydelser ser dagens lys og med begrænsede åbningstider og mulighed for fysiske møder, er der skruet helt op for blusset på den personlige service, 1:1 shopping, Take Home oplevelser og levering til døren.
 
Mød fem friske, Furesø Fruentimmere, der har skruet ekstra op for servicen og kreativiteten.
 
 

Forkælelse for livsnydere

Den smukkeste, lille pop up butik Tavolamia på Gl. Hareskovvej 331 er rammen for Gitte Sonnenborg Bakkes trang til at dele bordets æstetiske glæder. Med udsøgt sans for smukke farvespil og kvalitetsdesign i glas og tableware, præsenterer Gitte hver dag et unikt tilbud, der foldes ud i smukke, skiftende tableauer. Ikke underligt, at mange sender nysgerrige blikke og bliver fristet til ekstra forkælelse, når de går forbi på den daglige spadseretur.
 
”Jeg elsker at ”dimse” og indrette og er som nystartet vildt glad for den fantastiske, lokale opbakning og nægter simpelthen at lade mig stoppe af Corona”, siger Gitte.
 
Kvaliteten i mine produkter skal opleves, ses og mærkes. Derfor er det stadig vigtigt, at jeg kan invitere kunder ind i min butik eller hjem i min have, hvor kunden gør det hele selv – spritter, vælger varer, pakker og betaler – det hele på afstand. Og jeg bringer også gerne ud” afslutter Gitte, der valgte at åbne pop up butikken midt i orkanens øje. Det afholder dog ikke Gitte fra allerede nu at indlede jagten på sin næste pop up butik. Indtil da kan man nyde godt af dagens særlige tilbud. I dag er der gjort klart til fredagsbar.
 
 
Se de skiftende åbningstider og få inspiration til påskegaven på tavolamia.dk.
 

Få hele butikken for dig selv – personlig VIP-Shopping

Hvis ikke kunderne har mulighed for at komme i butikken, må butikken komme til kunderne. Det er devisen for Bente Knap fra Knap Design, der tilbyder mode take away leveret direkte i postkassen, ovenikøbet med et udvalg af størrelser og med afhentning af det, der ikke lige passede. Det kan man da kalde enestående service!  
 
Og så har jeg stor succes med mit koncept ”Shop efter aftale”. Kunderne ringer eller skriver og booker tid til at prøve tøj i butikken. Kun én ad gangen.
 
I sidste uge havde jeg f.eks. en kunde, der var rejst hjem fra Bruxelles og skulle have opgraderet forårsgarderoben. Hun havde hele butikken for sig selv og vi kunne i ro og mag lave en plan for hendes nye garderobe, der hænger sammen og er bæredygtig” siger Bente.
Kunderne elsker denne gammeldags form for service og personligt elsker jeg at gøre en forskel og ser denne tid som en mulighed. Der er helt sikkert flere af disse tiltag, som jeg vil holde fast i på den anden side af Corona” afslutter Bente, der gør klar til at modtage dagens VIP-kunde i butikken på Farum Hovedgade.  
 
Lige nu tænkes der i påske forkælelsesgaver og onlinebutikken er åben 24/7 på knapdesign.dk.
 
 

Fra normale butikstider til dagligt modeshow

Hver aften kl. 20 toner Anne Kirchheiner frem på skærmen i dagens facebook liveshow, som er en afløser for de normale åbningstider i butikken Anne Kirchh. Hver aften poserer Anne med dagens udvalgte forårs outfit, viser farver og fortæller om størrelser og priser og så kan man efterfølgende bestille sine favoritter, betale med Mobile Pay og få sin nye kjole bragt direkte til døren dagen efter.
 
Det er blevet så populært, at Anne overvejer at fortsætte succesen ikke bare et par dage endnu, men måske også på den anden side af Corona.
 
Sidegevinsten er al den positive feedback fra kunderne. Mine skønne kunder har, i en grad jeg slet ikke i min vildeste fantasi kunne forestille mig, støttet op omkring mig.
 
Det har gjort, at en periode der nok, rent mentalt, ville have været svært for mig, er blevet vendt fuldstændig på hovedet, og blevet en tid i mit liv jeg vil tænke meget positivt tilbage på…whatever may come…jeg er så glad og taknemmelig”, siger Anne.
 
Der er kontant afregning og feedback fra kunderne, der bl.a. skriver på Annes facebookside: ”Det er så hyggeligt at have besøg af dig hver aften kl. 20. Det er et dejligt højdepunkt på aftenen”.  Det forlyder, at også mændene bænker sig for at se med.
 
 
Følg med i dagens opvisning her: facebook.com/butikannekirchh
 
Furesøs butikker har skiftende åbningstider. Tjek den enkelte butik og husk, at du også kan handle lokalt online. 
 

Familietid som speciale

Er der noget vi alle har brug for, når de ydre rammer forsvinder, så er det faste holdepunkter. Det finder vi i hinanden! Og det kan vi finde i synlig struktur.
 
De to gæve kvinder, familiemødre og iværksættere Louise Havkjær og Christina Havning, der står bag Furesø virksomheden Designed Learning, har lige nu ekstra stor succes med deres topaktuelle familiekalender ’FAMILIETID’, som kan hjælpe især børnefamilierne igennem en ny hverdag med hjemmearbejde og hjemmeskole.
 
Christina og Louise deler rundhåndet ud af deres gode råd og anbefalinger, så man som familie kan komme styrkede ud på den anden side. Er du nysgerrig, kan du læse hele artiklen hér og selvfølgelig læse mere om Designed Learning, der har til huse i Hareskovby, hvor der fortsat pakkes varer og leveres ud hver eneste dag.
 
 
Læs mere på Designed Learnings IG og FB profiler.
 
I næste uge løfter vi sløret for Furesø Påske Picnic i Take Away version.
Rigtig god weekend!