Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 27.08.2020
 Send til en ven Del på Facebook

Lakridsfestivalen 2020 aflyses

Vi har levet i håbet lige til det sidste, men det ser ærlig talt sort ud for årets Lakridsfestival.
 
Vores udenlandske udstillere har udfordringer med at komme frem, workshops er vanskeliggjort og det fortsatte forsamlingsforbud på max. 100 personer (inklusive udstillere og personale) i forbindelse med Corona betyder dog, at vi ikke har mulighed for at gennemføre Lakridsfestivalen som planlagt.
 
Lakridsfestivalen i 2020 er således aflyst og vi vender stærkt tilbage i 2021.
 
Dine billetter til festivalen refunderes automatisk og overføres til den samme konto, som billetterne er betalt fra. Du kan forvente at modtage beløbet på din konto indenfor ca. en uge.

Sortbørsen åbner for Lakridsfestivalens gæster

Vi synes fortsat, at det er vigtigt at holde lakridsgryden i kog overfor vores lakridsglade gæster og når nu ikke vores gæster kan komme til Lakridsfestivalen og smage årets signaturprodukter, må signaturprodukterne komme ud til vores gæster.  
Fotograf: Flemming Lyng
Fotograf: Flemming Lyng
Det betyder, at du har mulighed for at sikre dig ”Det sorte guld 2020 - boksen” og få sorte lækkerier bragt til døren. Boksen vil indeholde et udvalg af årets signaturprodukter og vil blive pakket og udsendt i uge 40 (start oktober). Endeligt indhold kender vi dog først, når vi har afholdt The Liquorice Taste Award, der i år afholdes som en separat event for fortsat at kunne hylde til de dedikerede lakridsaktører og deres produkter med smagen af lakrids. 
 
Vi forventer at åbne op for bestillinger medio september. 

The Liquorice Taste Award 2020 fejres i Tivoli

Selvom der ikke bliver Lakridsfestival, fortjener de dedikerede lakridsaktører og deres bedste produkter med smagen af lakrids at blive hyldet.  
 
Det foregår i Jubilæumshaven i Tivoli søndag den 20. september kl. 16.30 i en Coronavenlig version.  
 
Før kåringen har en smagsjury bestående af lakridspassionerede kokke, madredaktører og madbloggere bag lukkede døre smagt sig igennem årets nominerede produkter og vurderet smagsoplevelse, struktur, unikhed og helhedsoplevelse. Der vil blive lagt vægt på det gode madhåndværk, de gode råvarer og innovationsværdien i udvælgelsen.  
Fotograf: Flemming Lyng
Markus Grigo - smagsdommer ved årets Liquorice Taste Award
Blandt smagsdommerne er opskriftsudvikler, madskribent og dessertblogger, Maja Vase (Majachocolat), samt Bagedystdommer, kogebogsforfatter og dessertkok, Markus Grigo.  
 
Der er et begrænset antal billetter, og disse kan afhentes i Tivolis Servicecenter på selve dagen. Billetterne er inkluderet i entréen til Tivoli. Børn skal være ifølge med en voksen. Alle deltagende gæster får en goodiebag med lidt udvalgte lakrids-smagsprøver fra konkurrencen.  
 
  
Eventet er en del af Tivoli Mad & Vin Festival, som kan opleves i perioden 29. august – 20. september 2020.
 
 
 

Indstil dit favoritprodukt med smagen af lakrids til ”The Liquorice Taste Award 2020”

I år kan du som lakridsentusiast indstille dit yndlingsprodukt med lakrids. Blandt favoritterne udvælges de nominerede produkter, som præsenteres for smagspanelet, der udvælger vinderne.  
 
 
 
 
Deadline for indstilling af produkter er d. 1/9.
 
Som tak for hjælpen trækker vi lod om 2 billetter til The Liquorice Taste Award i Tivoli søndag d. 20/9 kl. 16.30.
 
Entré til Tivoli betales seperat.

Book dit eget lakridsforedrag med en guidet lakridssmagning

Vil du forkæle vennerne, blive klogere på lakrids eller krydre dit personalearrangement på en ny og sanselig måde, har vi åbnet op for private lakridsforedrag i kombination med en guidet smagning.  
 
Ønsker du mere information, så kontakt os på info@expoviva.dk    
 
Fotograf: Flemming Lyng
 
Vi glæder os til igen at kunne byde dig indenfor i lakridsuniverset og vil indtil da holde de små lakridsgryder i kog.  
 
Eva Vedel
På vegne af hele Lakridsfestivalteamet  
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet