Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 03.12.2020
 Send til en ven Del på Facebook

I’m dreaming of a black Christmas

I disse dage for 9 år siden lå der et ubesvaret opkald på min telefon fra Tyskland. Da nummeret var ukendt, var jeg lige ved at slette det, men ringede nu alligevel tilbage.
 
Det var Kim, der havde fået nys om, at Danmarks første Lakridsfestival skulle rulles ud i foråret 2012 og han ville da lige sikre sig, at Galla lakridsmiddagen nu også blev afholdt lørdag aften, inden flybilletterne blev booket. De var nemlig tre lakridsglade venner, der havde besluttet sig for at flyve ind fra hhv. Tyskland, Norge og Frankrig for at opleve de sorte løjer. 
3 lakridsglade venner fløj ind fra Tyskland, Norge og Frankrig til premieren på Lakridsfestivalen i 2012.
Kim og vennerne kom til premieren, gik all in og totalt i sort. Først deltog de på selve lakridsfestivalen og derefter i den sorte Gallamiddag med en særlig lakridsafstemt vinmenu. Søndag fløj de retur hver til sit.
 
I dag modtager jeg så en bestilling på en Award-boks fra Sydafrika til levering hos en lakridsentusiast i Danmark og spørger naturligvis nysgerrigt til, hvordan man hører om Lakridsfestivalen i Sydafrika.
 
Det var så Kim, der nu havde skiftet sin base i Tyskland ud med Sydafrika, men lige siden premieren på Lakridsfestivalen i 2012 havde fulgt med på sidelinjen via Lakridsfestivalens nyhedsbrev.
 
Det er sådanne oplevelser, der gør, at vi næste år glæder os ekstra meget til at fejre 10-års jubilæum.
 
Vi håber at kunne løfte sløret for både dato og format inden jul!
Indtil da, kan du stadig nå at få fingrene i årets vinderprodukter i The Liquorice Taste Award. Adventsgave, julegave eller bare selvforkælelse? Ved bestilling til og med i morgen den 4/12 er der gratis levering i hele Danmark.
 
 
Er du nysgerrig på, hvad boksen indeholder, så se med i denne lille præsentationsvideo.
 
Rigtig glædelig lakrids(h)jul!
 
Eva Vedel/Lakridsfestivalen
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet