Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 13.09.2021
 Send til en ven Del på Facebook

JUHU – LAKRIDSHJULENE RULLER IGEN

INVITATION TIL 10 ÅRS BLACKOUT

Hold nu op, hvor har vi glædet os til at løfte sløret for dette!

Det er ret vildt, at det allerede er 10 år siden, vi slog dørene op til Danmarks første Lakridsfestival og det skal fejres med manér lørdag den 6/11 i helt enestående rammer og i en ganske særlig jubilæumsedition. Og så kommer vi tilbage i 2022 i både øst og vest!

I 2012 tænkte vi, at når man som gæst havde oplevet festivalen én gang, så var det nok dét.

Da premieregæsterne imidlertid takkede af med et ”på gensyn næste år”, så var det bare med at komme op på lakridserne igen. 

Nye, skiftende temaer, innovative producenter og produktnyheder, lanceringer, opskrifter med lakrids som krydderi i både det søde og salte køkken samt The Liquorice Taste Award har givet festivalen en ny, sort kjole på hvert år.

I år kan vi ikke stå tæt og med fingrene i lakridsen i de normale køkkenworkshops.

Til gengæld byder vi indenfor i et livsnyderunivers til en smagfuld oplevelsesrejse gennem bilens og lakridsens historie. 

Hovedbudskabet er det samme. Nemlig at hylde den høje kvalitet, det gode madhåndværk og de innovative producenter og at forkæle lakridsentusiaster med de bedste smagsoplevelser indenfor lakrids.

Det er et kæmpe privilegium at være omgivet af dedikerede partnere og producenter, stamgæster og lakridsentusiaster, der nysgerrigt møder de håndplukkede udstillere og nyder de udvalgte signaturprodukter.

I fuldstændig unikke rammer hos www.haaningcollection.dk i Bagsværd, er familien Haaning gået all in på at ombygge en tidligere produktionshal for Velux efter alle kunstens regler. 

Den over 3000m2 store hal danner i dag rammen om familiens egen samling af de smukkeste vintagebiler fra især 50'erne og op. 

Denne dag ruller bil- og lakridshjul sig sammen ud i en fejring af det bedste af det bedste. 

Der er som altid udsøgte smagsprøver på årets signaturprodukter og åbent i Lakridslaboratoriet, ligesom vi på Lakridsfestivalen kårer årets bedste produkter med smagen af lakrids i The Liquorice Taste Award 2021. De mest dedikerede madhåndværkere præsenterer deres ypperste produkter med smagen af lakrids. De kan smages…og købes. Og som en ekstra bonus er adgang til vintageudstillingen inkluderet. 

Der er både højt til loftet og god luft og plads til at holde afstand. Og som ekstra bonus er der gratis parkering!

Af både Corona-hensyn og for at skabe den bedst mulige oplevelse, inviterer vi indenfor i hold og derfor bookes billetterne på forhånd efter først-til-mølle-princippet.

Som modtager af vores nyhedsbrev, kan du sikre dig billet til 10-års jubilæet som en af de første, mens der fortsat er plads på alle ”forestillingerne”.

Og samler du 6 lakridsglade venner, kan du booke en ”ambassadørbillet” med en særlig bonus.

Vi glæder os til at fejre 10-års jubilæet i godt selskab med de største lakridsentusiaster og livsnydere!

Vi håber, du vil være med til at gå i sort sammen med os, heppe og dele invitationen med lakridsentusiasterne i dit netværk, så flest mulige får mulighed for at opleve et festligt ”BLACKOUT”

Du kan bestille jubilæumsbilletter her

På festligt lakridsgensyn!

Eva Vedel
Lakridsfestivalen

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet