Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 30.09.2021
 Send til en ven Del på Facebook

Kage- og lakridsentusiast i stjernejuryen

Kender du typen, der står op om natten for at afprøve en ny opskrift eller laver den samme opskrift 13 gange i træk, indtil den sidder i skabet? Med en imponerende vedholdenhed, en ubegrænset mængde passion og den helt store kærlighed til det søde liv med alle dets raffinerede toner, er det en spot on beskrivelse af endnu et jurymedlem i ”The Liquorice Taste Award”.

Vi er stjerneglade for at kunne byde velkommen til en af Danmarks mest dedikerede opskriftsudviklere, madstylister, kogebogsforfattere og madskribenter, nemlig Maja Vase i jubilæumsjuryen. 

Maja er fast skribent hos bl.a. ALT for damerne og Politiken og har i øvrigt lige nu endnu en ny bog på vej fra trykken. Blandt storsælgerne er ”Lykken er chokolade”,

”Lykken er is”, ”Majas kager” og ”Majas Desserter” – og lakrids er en af favoritingredienserne.

Se nogle af opskrifterne på majavase.dk eller følg med på #majachocolat sammen med Majas 331.000 øvrige følgere. Vi glæder os til at se, hvilke skudsmål Maja og de øvrige smagsdommere giver årets signaturprodukter!

Hvordan smager julelakrids?

I slutspurten op til Lakridsfestivalen er det altid spændende at se, hvilke signaturprodukter, de udvalgte producenter præsenterer. Ofte er det nyheder, der endnu ikke har ramt butikshylderne eller er lavet i samarbejde med andre dedikerede producenter.

Lige i disse dage tikker beskrivelserne ind og vi løfter løbende sløret for de fristende lækkerier.

Nu er det jo svært at komme igen, når først man én gang har vundet guld, men det

forhindrer ikke Bagsværd Lakrids, der gik hjem med det sorte guld i 2020 for deres Classic lakrids, i at satse på endnu en finaleplads.

Vi kan allerede nu afsløre, at deres signaturprodukt bliver det allernyeste granskud på lakridsstammen, nemlig en julelakrids.

Julelakridsen er faktisk så ny, at vi ikke engang kan vise et billede af den. Til gengæld er her et smugkig ind i køkkenet, hvor Søren Beier er i fuld gang med at udvikle opskriften.

Julelakridsen vil bestå af de velkendte Bagsværd Lakrids træk, som vi kender fra Classic, men derudover vil ”Julens smag og duft” træde frem i form af julekrydderier som stødt nellike, kanel og kardemomme og derudover lidt friskhed i form af reven appelsinskal.

Smag den nye julelakrids på Lakridsfestivalen og bedøm selv, om den smager af din favoritjul.

De unikke nicheprodukter med smagen af lakrids

På Lakridsfestivalen er der fast tradition for at præsentere unikke nicheprodukter med smagen af lakrids og derfor har vi i år inviteret det dansk-australske par Karoline og Allan indenfor med deres virksomhed Pods of Beans – en drøm af et holistisk kakaounivers.

Allan er oprindelig kok og landmand og begge har en stor passion for det gode liv og de bedste råvarer og lige netop i Australien lærte de kakaobønnen at kende og så tog det fart.

Hvert eneste produkt bliver omhyggeligt produceret i hånden i små partier og den eksklusive kakaobønne ”Criollo” købes hos små, økologiske landbrug i Peru og Den Dominikanske Republik.

Alt er vegansk, gluten- og laktosefrit samt uden palmeolie.

Blandt de unikke luksusprodukter er den smørbare chokolade og vi er bare vilde med den, der har fået tilsat et strejf af lakrids. Den er ekstra lækker på pandekager toppet op med søde og syrlige bær!

Mød Allan og Karoline på Lakridsfestivalen og smag selv på den smørbare chokolade med lakrids!

www.podsofbeans.dk

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet