Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 05.10.2021
 Send til en ven Del på Facebook

Et granskud lakrids

For grantræer er det skudår hvert år og når de skånske grantræer skyder løs i foråret, høstes der sprøde granskud til lakridsproduktionen på Almaregården. Her laves der kvalitetslakrids efter gammel opskrift og ovenikøbet 100% vegetabilsk og glutenfri.
 
Den søde og salte lakrids kender de fleste, mens granskudslakridsen fortsat er lidt af en velbevaret hemmelighed. Granskud kaldes også for nordens citroner, p.g.a. deres høje indhold af C-vitamin og smag af citrus. De lette, friske og syrlige toner spiller rigtigt godt sammen med den dybe lakridssmag og så dufter det jo lidt ekstra af jul.
Granskott, som den hedder på sit originale svenske, er Almaregårdens signaturprodukt på årets Lakridsfestival, så glæd dit til et granskud lakrids!
 
Og bare rolig - de populære, klassiske søde og salte varianter fra Almaregården er også med i sortimentet fra Mortens.

Romkugler med lakrids er det nye sort

En romkugle er ikke bare en romkugle.  

I gamle dage kunne man vælge mellem den med chokoladekrymmel og den med kokos eller i bedste fald en tredje variant med farvet krymmel hos bageren om hjørnet.

I dag udvikles der spændende, nye smagsvarianter af den klassiske romkugle og hos Reserved Chocolate ovenikøbet i flere smagslag.

De fine æsker med trøffelkugler der indeholder forskellige varianter i smagskombinationer som passionsfrugt, karamel og hvid chokolade eller solbærkaramel og mælkechokolade har også to med lakrids. Den ene en lakridskaramel med mælkechokoladeovertræk og så er der den rigtigt raffinerede, nemlig den med citron, lakrids, karamel og overtræk af hvid mælkechokolade.

Nyheden og romkuglerne er allerede rullet lystigt ud i specialbutikker og på caféer som det lille søde til kaffen og på Lakridsfestivalen rulles trøffelromkuglen med citron, lakrids, karamel og hvid mælkechokolade med lakridsgranulat ud som årets signaturprodukt fra Reserved Chocolate.

Book billet her

UDSOLGT på endnu en eksklusiv smagning

Vi kan nu melde UDSOLGT på endnu en af de eksklusive smagninger, men heldigvis er der fortsat ledige pladser til en tur på SORTBØRSEN. 
 
Vi glæder os til at byde indenfor i det sorte univers!
 
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet