Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 09.12.2021
 Send til en ven Del på Facebook

Julen er lagt på is

For Gilleleje isen, der vandt sølv for deres unikke lakridsis, er det istid hele året. Og det resulterede i en cool løsning, da vi skulle sammensætte årets Award-boks med smagsprøver på årets vinderprodukter.

Is og pakkepost er nemlig ikke den bedste cocktail og en smeltet sølvvinder er der ikke meget at råbe hurra for!

De glade sne..øehh ismænd syntes dog ikke, at nogen skulle snydes for at smage den cremede vinderlakridsis, så nu ligger der et gavekort i Award-boksen til 2 is i vaffel eller bæger med flødeskum, syltetøj eller guf til kanten, så man helt indtil oktober næste år kan muntre sig med en lille isudflugt til Gilleleje.

Nogle spørger faktisk til åbningstider allerede nu. Måske fordi de har fundet ud af, at istid ikke kun hører sommeren til, men også fordi de innovative isfolk fra Gilleleje Isen har udviklet 4 juleis med smagene "is a la mande", "brunkage-is", "appelsinsorbet med chokoladestykker" og "whiskey/karamel med brændte mandler".

Ærligt talt, så kunne vi godt finde på at snige en lakridsis ind i det gode isselskab.

P.S. Du kan tjekke åbningstider hos de glade isfolk på www.gillelejeisen.dk og vil du gerne have alle herlighederne leveret til døren, så kan du stadig nå at booke den populære guldboks.

Når firmajulefrokosten er aflyst

Det er selvfølgelig megatræls, hvis fimajulefrokosten er blevet aflyst eller sat på hold, men heldigvis er der mange gode chefer, der gør, hvad de kan for at holde julehumøret oppe og istedet sender god julekarma hjem til medarbejderne.

Trænger dine medarbejdere også til at blive tøet op, så falder julelækkerier altid i god jord. De kan deles med familien og julens gæster og er med til at forsøde december og juledagene.

Skal julekurven have et nyt twist i år, bringer vi "Det sorte guld 2021" ud til dine medarbejdere som din adventsgave i Storkøbenhavn hhv. søndag den 12/12 og søndag den 19/12. Og du kan naturligvis også vælge at få alle bokse leveret til dit firma, så du selv kan agere julemand.

En boks med lækker julete, mandler, gourmetvingummi, karameller og lakridskugler med smagen af lakrids er et sikkert hit og med lakridspulver til julebagningen eller julekonfekten og Award-skema til at afholde egen minismagning i familien, varer forkælelsen længe. 

Er der tale om min. 10 medarbejdere, pakker vi også specialbokse, der matcher dit budget og smag. 

Ring på 21207585 eller skriv på info@expoviva.dk, hvis du vil høre om der er plads på adventsruten...

Congratulations on your Liquorice Taste Award Box!

There is nothing as danish as liquorice!

Now you can treat your international friends, family or employees with "The Liquorice Taste Award" box with a full description of the products in english.

Instruction to the Liquorice Minitasting is included.

Price per box 275 DKK (+ transport)

Require your english version on info@expoviva.dk or 21207585. 

Kan du ikke undvære dine favoritter?

  • Vil du spare portoen?
  • Vil du supplere op med dine favoritter?
  • Skal du bare lige have et par ekstra kalender-, advents eller værtindegaver?
  • Vil du gerne smage på det sorte guld?
Så holder vi en sidste omgang lørdagsåbent i lakridspakkeriet på Birkevang 10, Hareskovby, 3500 Værløse på lørdag den 11/12 kl. 11-15.
 
Skal din boks være pakket og klar, når du kommer, så anbefaler vi, at du bestiller den på forhånd.
 
På glædeligt gensyn i lakridspakkeriet!
 
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet