Se dette nyhedsbrev i en browser
Lakridsroden til alt godt
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 28.02.2024
 Send til en ven Del på Facebook

Hvem er juryen i The Liquorice Taste Award 2024?

Ja, hvem er det egentlig, der smager sig igennem ”kandidaterne” til The Liquorice Taste Award og nøje vurderer struktur, smag, balance og sågar unikhed?

Smagspanelet i 2024 er en stærk blanding af kokke, madskribenter, kogebogsforfattere, produktudviklere, smagsiværksættere og lakridsentusiaster. Alle med en fælles passion for det dygtige håndværk, de gode råvarer og selvfølgelig smagen af lakrids.

Markus Grigo

Bagedystdommer, teknolog, kogebogsforfatter, konditor, dessert- og TV-kok og selvfølgelig manden bag Markus Grigo Desserter.

Maja Vase

Kagekunstner, kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og blogger.

Er du vild med kager (også med lakrids), så tjek lige Majas instagramprofil #majachocolat, hvor over 400.000 følgere kigger med og lader sig inspirere.

Mikkel Shafi

Kort og godt en vaskeægte madiværksætter og en gudsbenådet konceptudvikler med forkærlighed for det asiatiske og orientalske køkken.

Mikkel har i mange år haft fod under egne restauranter og nu hjul under egne food trucks og altid fingeren på madpulsen.

Anne Bollerslev

En af de helt store lakridsentusiaster, der har fulgt Lakridsfestivalen lige siden starten. Tjek også Annes daglige lakridsnoter på @lakridspassion.

Ulla Nyemann

Passioneret Private Chef, smagsiværksætter og salonindehaver i NYEMANNs KØKKEN.

Ulla er sådan én, der altid eksperimenterer med alverdens råvarer og krydderier, så længe kvaliteten er i top og alt er nyplukket og nyhøstet.

Ulla er en mester udi at skabe måltder, der appellerer til alle sanser.

Hun er også på hjemmebane i især det salte køkken med smagen af lakrids.

På lørdag den 2/3 kl. 15 offentliggøres vinderne af The Liquorice Taste Award 2024 på scenen under selve Lakridsfestivalen.

Du er også inviteret i juryen

Som noget nyt sidste år lancerede vi Publikums Favoritpris og vi gentager succesen i år. Du får således lejlighed til at smage de samme Award-produkter, som den professionelle jury, udover selvfølgelig øvrige nyheder og lækkerier.

Vi er spændte på din vurdering og inviterer både børn og voksne til at give deres besyv med.

OBS: Der er kun ganske få pladser tilbage til seancen kl. 12.30-14.30 og vi har netop frigivet de sidste ledige billetter til kl. 10-12 og kl. 15-17. Du vælger således et favorittidspunkt og har to timer til at gå på opdagelse blandt de smukkeste vintagebiler og smage på det sorte guld.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på ”Sortbørsen”!

Lakridsfestivalen - The Liquorice Taste Award 2024
Lørdag den 2/3-2024

Haaning Collection
Smørmosevej 16
2880 Bagsværd

 
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet