Se dette nyhedsbrev i en browser
Lakridsroden til alt godt
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 04.03.2024
 Send til en ven Del på Facebook

Af hele lakridshjertet TAK

Lakridsstøvet er så småt ved at lægge sig efter årets lakridsfest, hvor vi har været beriget med besøg af lakridsentusiaster fra både ind- og udland. Når man tager hele turen op fra Holland blot for at besøge Lakridsfestivalen, så er man virkelig lakridsdedikeret.

Udstillere fra Danmark, Sverige og Island, stamgæster og nye lakridsentusiaster, verdens bedste lakridsteam, enestående rammer i Haaning Collections imponerende vintagebilunivers og ovenikøbet med international pressedækning. Tysk TV (ZDF.DE) bringer et lille indslag i programmet ”Heute in Europa” mandag den 4/3.   

Der er meget at fejre og det gør vi med glæde!!

Hvem vandt det sorte guld i ”The Liquorice Taste Award 2024”?

Traditionen tro kåres årets produkter med smagen af lakrids på årets Lakridsfestival og også i år var der kamp om det sorte guld. Igen i år var prisen udvidet med ”Publikums Favoritpris”.

Alle festivalens gæster deltog i smagningen og kunne efterfølgende stemme på deres egen favorit.

“The Liquorice Taste Award handler naturligvis om at synliggøre og fremhæve de bedste produkter med smagen af lakrids og at hylde det gode håndværk og de gode råvarer, men fremfor alt om at sprede ekstra stjernestøv udover de passionerede producenter, der fortjener et ekstra skulderklap og ekstra rampelys for deres vedholdenhed og kompromisløshed”, siger Eva Vedel, der er arrangør af Lakridsfestivalen.

Der var close race blandt de tre vindere og kun få points skilte sølv- og guldvinderen. Juryen var dog helt enige om finalefeltet.

Guldet gik til Hattesens Konfektfabrik for Ærøstangen med lakrids

Smagsjuryen var begejstret for stangen med den intense lakridssmag og udover de flotte ord fra jurymedlem Markus Grigo, lød skudsmålet fra panelet: ”Enestående konsistens, topkvalitet i råvarerne, flot produkt og en ultimativ balance mellem den bløde, søde lakridsmidte og det salte ydre”.

Sølvprisen blev overrakt til Bajrami Bolsjer for lakridsbolchet ”Guldklumpen”

Smagsdommerne sagde: ”Her er der tale om et virkeligt unikt lakridsbolche med bergamotte, lakridsgranulat og valnødder. Perfekt struktur og konsistens og rigtig fin balance”.

Bronzeprisen blev tildelt Solrød Lakrids for produktet Salty Raspberry

Bedømmelsen fra dommerne lød: ”En virkelig god konsistens og dyb lakridssmag, smukt og nyt med den rustikke hindbærtop og et ekstra plus med det knasende pyramidesalt”.

Publikums Favoritpris 2024

Publikum havde de samme favoritter i finalefeltet blot med en anden rækkefølge. Da vi talte stemmerne op fra festivalens gæster lørdag aften, var der kun ganske få stemmer til forskel mellem nr. 1 og nr. 2.
 
Mine damer og herrer: vi kan hermed erklære Solrød Lakrids med produktet Salty Liquorice for indehaver af Publikums Favoritpris 2024

Hvem vandt publikumskonkurrencen på Lakridsfestivalen?

På Lakridsfestivalen kunne man deltage i en konkurrence om hhv. et årskort til Haaning Collection, så man hele året kan nyde de skiftende biludstillinger, men også være godt smurt, idét der også var en egefadslagret Chainoil (lakridsshot) fra Knaplund på højkant.

Vi har trukket vinderen, som også får fået direkte besked og ønsker et stort tillykke til Dan Senderovitz.

Award-boksen 2024

Hvis ikke du havde mulighed for at deltage på årets Lakridsfestival og gerne vil have vinderlakrids bragt til døren eller bare gerne vil forkæle dig selv eller dine kære med det bedste fra The Liquorice Taste Award, så kan vi glæde dig med, at der igen i år bliver mulighed for at bestille en Award-boks med udvalgte lækkerier i et begrænset antal.

Vi løfter sløret for indholdet i næste nyhedsbrev

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet