Se dette nyhedsbrev i en browser
Lakridsroden til alt godt
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 15.03.2024
 Send til en ven Del på Facebook

Så er den her!

AWARD-BOKSEN 2024 med årets vindere i The Liquorice Taste Award

Vinderne fortjener ekstra rampelys og de lakridsentusiaster, der ikke kunne deltage i Lakridsfestivalen, fortjener at få lov til at smage på årets sorte guld. Det er også det oplagte påskeæg til enhver lakridsentusiast og livsnyder eller bare en god anledning til at forkæle påskegæsterne og sig selv lidt ekstra.

Award-boksen indeholder både bronze-, sølv- og guldvinderen og et par udvalgte favoritter. Vil man skrue helt op for blusset er der også en luksusudgave.

Du kan bestille Award-boksen til levering i Danmark og kan du slet ikke vente og gerne vil spare portoen, er du også velkommen til at afhente den i Pop Up Award Lakridspakkeriet i Hareskovby på søndag den 17/3 kl. 10-14 eller lørdag den 23/4 kl. 10-14, hvor vi i dagens anledning byder på smagsprøver på det sorte guld og den populære lakridste fra Østerlandsk Thehus.

I vinderboksen finder du både en beskrivelse af Award-produkterne og henvisning til de respektive producenter, så du efterfølgende kan bestille dine favoritter direkte.

Og hvad er der så i AWARD-BOKSEN 2024?

  • Guldvinderen: Ærøstangen med lakrids med  intens lakridssmag fra Hattesens Konfektfabrik
  • Sølvvinderen: Håndlavede lakridsbolcher fra Bajrami Bolsjer med bergamotte, lakridsgranulat og valnødder
  • Bronzevinderen: Salty Raspberry fra Solrød Lakrids, sød lakridsplade med smuk og sprød overflade af frysetørret hindbær og knasende pyramidesalt. Denne vandt også publikums favoritpris.
  • Årets danske nyhed: Gourmetlakridsvingummi med mørk chokolade fra Den Lille Slikfabrik
  • Fra Sverige: En klassisk salt lakridsstang fra Almaregården i Skåne, der forhandles af Mortens i Danmark.
  • Fra Island: en lakrids/chokoladebar fra Sanbo Island
  • Højkvalitets lakridspulver fra Scagro Food, (der er leverandør af rålakrids til konfekturebranchen) til både det søde og salte køkken og naturligvis lakridsroden til alt godt!

Da vi har meget få bokse i spil, bestilles og sendes de efter først til mølle princippet. Bestil Award-boksen her, hvor du også finder beskrivelse af indhold i Luksus-boksen:

Rigtig god fornøjelse med det sorte guld!

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet