Se dette nyhedsbrev i en browser
Lakridsroden til alt godt
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 21.03.2024
 Send til en ven Del på Facebook

Hatten af for Hattesen

Årets guldvinder er ikke hvilken som helst vinder, men faktisk den MEST vindende medaljevinder gennem tiderne i The Liquorice Taste Award.

Hold lige fast!

3 bronzemedaljer i 2017, 2018 og 2023 og 2 guldmedaljer i 2018 og nu i 2024.

Det kan blive til noget af en Hall of Fame hos Hattesens Konfektfabrik.

Vi forstår godt, at årets Award-boks med vinderlakrids fra The Liquorice Taste Award 2024 er blevet et tilløbsstykke og et stort påskeønske hos lakridsentusiasterne.

Vil du nå at have fingrene i en af de allersidste Award-bokse, kan de bestilles her.

OBS: Award-boksene afsendes (med PostNord til pakkeshop) den førstkommende hverdag efter bestillingen og kan du ikke vente og samtidig gerne vil spare portoen, kan den også hentes i Pop Up Award lakridspakkeriet på Birkevang 10, Hareskovby, 3500 Værløse.

Her er åbent hus med smagsprøver på årets vindere og udlevering af Award-bokse lørdag den 23/3 kl. 10-14, onsdag den 27/3 kl. 15-18 eller efter aftale.

Alternativ påskeaktivitet for hele familien

Vi gentager succésen med en eksklusiv lakridssmagning som en alternativ påskeaktivitet for hele familien.

Fredag den 29/3 er allerede fuldbooket, men der er fortsat ledige pladser Påskelørdag den 30/3 kl. 11-12.30. Smagningen afholdes på adressen Birkevang 10, Hareskovby, 3500 Værløse.

Det bliver en lille eksklusiv smagning, hvor vi dels smager på forskellige typer rålakrids, bliver klogere på hele rejsen fra lakridsrod til færdigt produkt, hører lidt om lakridsens historie (man fandt faktisk lakrids helt tilbage i Tut Ank Amons grav, så det er ikke et nyt fænomen).

Vi smager på sødt og salt, varmt og koldt og udvalgte produkter med smagen af lakrids…og selvfølgelig årets Award-kandidater, de tre vindere og giver points undervejs. Alle aldre kan være med.

Senest var selskabet en skøn blanding af veninder på opdagelse, en familie med to store, nysgerrige teenagedrenge, et livsnyderpar og single lakridsentusiaster.

Pris 200 kr. per person inkl. lille goodiebag.

Tilmelding via sms på tlf. 21207585. Tilmelding er først endelig, når den er bekræftet.

Velkommen på minisortbørsen.

Rigtig god lakridspåske!

Eva Vedel, Lakridsfestivalen & The Liquorice Taste Award

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen.
 
Jeg ønsker at framelde mig nyhedsbrevet