Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Invitation til Kick Off for Furesø Picnic Festival

Samvær, nærvær og grønne glæder

I august skydes premieren på Furesø Picnic Festival fra start og der er derfor fuld gang i de forberedende øvelser, der bl.a. byder på en invitation til Furesø ildsjæle om at dele ud af de særlige oplevelser, der gør skovturen til noget ganske særligt i Furesø.

De gode tips samles og udvalgte oplevelser i det grønne foldes ud i en signaturevent i sidste weekend i august.

Brænder du også for at gøre Furesø Picnic Festival til en succes, så kan du fortsat nå at deltage i Kick Off for Furesø Picnic Festival onsdag d. 10. juni kl. 13-16.30 i Galaksen på Bymidten i Værløse.
 

Sammen skaber vi oplevelser

"Jeg glæder mig rigtigt meget til at se Furesø Picnic Festival folde sig ud." siger Furesø's borgmester Ole Bondo Christensen og fortsætter:
"Det er et spændende samarbejde mellem kommunen og det private erhvervsliv på initiativ fra Eva Vedel fra Expo Viva. Furesø har meget at byde på: Dejlig natur, levende kultur og gode smagsoplevelser. Erhvervsliv, foreninger, kulturliv, butikker, restauranter og øvrige lokale ildsjæle er inviteret med til at skabe en rigtig Furesø begivenhed. Jeg er sikker på, at Furesø Picnic Festival bliver en spændende oplevelse for Furesøborgere og for borgere fra andre kommuner."

"De fleste københavnere ved slet ikke, hvilke unikke naturoplevelser, der ligger og venter blot en halv time fra hovedstaden og selvom jeg selv bor midt i herlighederne, opdager jeg fortsat uopdagede grønne oaser og nye skovtursruter. Dem vil vi gerne dele med både københavnere, gæster fra resten af landet og for den sags skyld hele verden" supplerer Eva Vedel , der er idékvinden bag picnicfestivalen.

Lokale kræfter er involveret på alle planer. De lokale fødevareproducenter er ved at varme op til endnu en omgang Søbrunch ved Furesøbad og der vil blive mulighed for at booke en picnickurv på forhånd og hente den på udvalgte picnic spots afhængig af den valgte skovtursrute.
Foto: Ole Bondo Christensen
 

Picnic logo med lokal kolorit


Også logoet er kreeret af en lokal ildsjæl, Tina Lindstam fra Idea4You.

Om tilblivelsen af logoet fortæller Tina: "Min første indskydelse var, at det skulle indeholde en picnickurv, som er det billede, man automatisk får op på nethinden. Min næste indskydelse var, at det skulle signalere hygge og den tredje var en rød- og hvidternet dug og jord til bord. Kunne man kombinere de tre ting, ville den være hjemme. Logoet blev så en picnickurv med navnetrækket "Furesø Picnic Festival" håndskrevet for at gøre det mere hyggeligt og imødekommende og en håndtegnet hank for at ramme det ind. Farvevalget "mørk sand" og rød er inspireret af jorden og den rød- og hvidternede dug. Resultatet blev godkendt som det blev født. Et godt bevis for, at man næsten altid skal følge sin intuition."
 
Foto: Tina Lindstam
Følg løbende med, når der deles ud af gode ideer og forslag til udflugtsmål og aktiviteter. Hjemmesiden www.picnicfestival.dk er lige kommet i luften. Du kan få de hurtige, friske nyheder på www.facebook.com/picnicfestivaldk.

Husk at sætte et kryds i kalenderen i weekenden d. 29. og 30. august allerede nu!
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!