Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Med ønsket om en god sommer med masser af skønne skovtursoplevelser, løfter vi her sløret for nogle af de oplevelser og aktiviteter, der venter i Furesøs enestående natur


Husk også at sætte et kryds i kalenderen i weekenden d. 29. og 30. august, hvor vi samler udvalgte grønne glæder i årets Picnicfestival.

Følg løbende med på facebook.com/picnicfestivalDK og husk at dele de gode tips med familie og venner, der fortjener at få ny inspiration til oplevelser i naturen.

 

Sommerferietip til picnicoplevelser i Furesø


Vidste du, at man i skolernes sommerferie hver fredag, lørdag og søndag i tidsrummet kl. 13-19 kan leje sin egen 3- eller 5 personers robåd på Farum Sø?

Du kan oven i købet fiske i søen, når blot du indløser fisketegn (kan gøres, når du lejer båden).

Bådene lejes på timebasis, så du kan sejle på opdagelse, holde fiskepause eller lægge til med din picnickurv langs søbredden.

Du kan sågar bade i Farum Sø, der er den tredjestørste i Mølleåens vandløbssystem efter Furesø og Bagsværd Sø.

Det er Ungehuset, Farum Lystefiskerforening og Furesø Kommunes Kultur- og Idrætsafdeling, der sammen driver Farum Sø bådudlejning. www.furesoe.dk/Institutioner/Vildmedvand/Baadudlejningen.aspx

Få mere inspiration til dine Furesø picnicoplevelser her!
Inspirationsoversigten opdateres løbende.
 

Sansefuld Søndags Søbrunch

Har du sikret dig billet til den sansefulde søndags søbrunch søndag d. 30. august?

I Københavns forhave ved kanten af den smukke Furesø, disker lokale fødevareproducenter op med den skønneste søndags brunch tilberedt af lokale råvarer.

Oplev Smagen af Furesø, mød de dedikerede madhåndværkere og forkæl dig selv og familien med en sansefuld søbrunch. Nyd lækkerierne ved langbordene i godt selskab og med udsigt til søen eller slå dig ned på et picnictæppe i vandkanten.

Husk badetøj til en dukkert og få inspiration til flere picnicoplevelser, når dedikerede aktører byder på en appetizers på grønne glæder i Furesøs natur.

Programmet offentliggøres i august, men billetten til Søbrunchen kan du sikre dig nu.


P.S. Du ankommer bedst og smukkest via cykel!

 

Jordbærplanter i bryllupsgave blev startskuddet til et eventyrligt bærunivers


Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen fik 20.000 jordbærplanter i bryllupsgave og har dyrket bær lige siden. Først jordbær, så hindbær og nu også brombær, kirsebær, solbær, ribs og stikkelsbær.

"Det er vores ambition at gøre det til en oplevelse af spise bær. Vi arbejder for at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag - både hos vores gæster, kunder og i restauranter såsom Noma og Grøften i Tivoli. Vi dyrker sorter som smager godt og vi plukker bærerne når de smager bedst. Vi passer på planterne og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder." Siger Lisbeth og Torben.

Fra d. 29. juni kan du tage på picnic i jordbærmarken på Rokkedyssegård

Oplev en duft af jordbær, smag på de forskellige sorter og fyld kurven med jordbær. Jordbærmarken er fyldt med modne jordbær og det er nu, at jordbærerne skal plukkes.

Se mere på: www.rokkedysse.dk

Vind en jordbær picnic


Vi sætter 3 jordbær picnickurve på højkant.

I kurven er der adgangsbilletter til jordbærmarken på Rokkedyssegaard for 2 voksne og 2 børn, 2 drikkeklare bærnektar, kaffe og 2 hindbærmuffins.

Gå ind på facebook.com/picnicfestivalDK og fortæl, hvem der fortjener at blive inviteret med på en jordbær picnic.
Vi trækker vinderen (der får direkte besked) på torsdag d. 9. juli, så du kan nå at komme i picnic marken i sommerferien!

Go go picnic!
 
Følg løbende med, når der deles ud af gode ideer og forslag til udflugtsmål og aktiviteter.

Besøg hjemmesiden www.picnicfestival.dk og få inspiration til din picnicoplevelse. Du kan få de hurtige, friske nyheder på www.facebook.com/picnicfestivaldk.

Husk at sætte et kryds i kalenderen i weekenden d. 29. og 30. august allerede nu!
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!