Inspiration til picnicoplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Vil du være med til at præge en Furesø succés?

 
Kære Furesø ildsjæl,
 
I august 2015 blev premiereversionen af Furesø Picnicfestival skudt fra start med Furesøbad som omdrejningspunkt for festivalens aktiviteter i både børne- og voksenhøjde og til glæde for gæster fra både nær og fjern.
 
Nu gentages og udvides succésen, så der bliver flere signaturbegivenheder og plads til endnu flere skønne picnicoplevelser. Festivalen løber af stablen allerede d. 4. og 5. juni som en optakt til og en appetizer på alle de oplevelsesmuligheder, der venter i hele sæsonen lige midt i Københavns grønne forhave.
 
De overordnede rammer og hovedevents er ved at være på plads og vi kan allerede nu røbe, at Hareskovby kommer til at danne ramme om en stribe aktiviteter lørdag d. 4/6, mens Furesøbad er i spil som Grundlovsdags Picnicspot inkl. borgmesterens Grundlovstale søndag d. 5/6. Der er fortsat plads til de skønne oplevelseskrydderier og DU har mulighed for at være med til at sætte dit fingeraftryk på eventen.
 
Hvordan deltager du?
Kontakt Eva Vedel på tlf. 21207585 eller ev@expoviva.dk og fortæl om din idé/aktivitet.
 
Passer den ind i de øvrige aktiviteter, vil du blive optaget i inspirationsguiden til picnicoplevelser i Furesø. Tilmelding og booking af billetter til alle arrangementer og aktiviteter foregår i Furesø Picnicfestival -regi, så gæsterne har et samlet overblik, når de fristes af programmet og så vi opnår de størst mulige synergier.
 
Du er også velkommen til at møde op til Picnic Intro på Bryggeri Skovlyst tirsdag d. 19. april kl. 14-16, hvor du både kan høre mere om de allerede planlagte aktiviteter og om, hvordan du bedst kan deltage i løjerne.
 
Tilmelding til ev@expoviva.dk senest d. 15/4 kl. 12.
Husk allerede nu at sætte et stort kryds i kalenderen i weekenden d. 4. og 5. juni og invitér familie og venner til at gøre det samme!
 
De bedste hilsner  
 
Furesø Picnicfestival
 
Følg løbende med, når der deles ud af gode ideer og forslag til udflugtsmål og aktiviteter.
 
Besøg hjemmesiden www.picnicfestival.dk og få inspiration til din picnicoplevelse. Du kan få de hurtige, friske nyheder på www.facebook.com/picnicfestivaldk.
 
Husk at sætte et kryds i kalenderen i weekenden d. 4. og 5. juni allerede nu!
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!