Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Tril med cykelkaravanen til søbrunch


Tag cyklen på skovtur og få maden serveret, når du når frem. Som led i
madfestivalen Copenhagen Cooking triller en karavane af sultne brunchgæster fra det indre København til picnic ved Furesøbad. Og du kan stadig nå at komme med.

Søndag d. 30. august går turen fra Torvehallerne i København med start kl. 11.11, og ender i skønne grønne omgivelser ved kanten af den smukke Furesø. Her venter en fantastisk søndagsbrunch tilberedt af lokale råvarer fra fødevareproducenter fra Furesø og omegn.


Programmet ser således ud:

11.00 Vi mødes ved Torvehallerne i København (på aktivitetspladsen mod Frederiksborggade) 
Velkomst med Furesø specialiteten "Jordbær/hindbærnektar" fra Rokkedyssegaard.

11.11 "Picnickaravanen" skydes fra start!
Med Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen i spidsen tilbagelægges ruten på ca. 20 km i pænt søndagstempo via "Picnicruten"/Supercykelstien til Furesøbad, hvor Søbrunchen med lækkerier fra Furesøs madhåndværkere præsenteres og indtages.

12.30-14.00 Søbrunch ved langborde ved kanten af Furesø


Er du ikke cykelvant, kan vi anbefale, at du tager cyklen med i toget og står af på en nærliggende station og cykler det sidste stykke til Furesøbad, hvortil du ankommer lettest og smukkest via cykel.

Fra Farum Station 2,2 km, fra Værløse Station 3,5 km, fra Hareskov Station 6,1 km, og fra Skovbrynet Station 5,5 km.


Du kan købe billet til cykelturen og søbrunch her.


Medbringer du egen picnickurv, eller har du bestilt en af vores lækre picnicbokse til dagen, kan du naturligvis deltage i cykelturen gratis. Du kan tilmelde dig her.

 

Picnic i børnehøjde

Når familien skal i skoven, skal der være oplevelser i både børne- og voksenhøjde.

Hop på Baadfarten, besøg de klappeglade dyr på Skolernes landbrug, vær kreativ i strandworkshoppen ved Furesøbad, deltag i Geochaching – GPS skattejagt, nyd en hindbær picnic, lav bålguf over bål med spejderne, gå på sommerfugleopdagelse eller prøv de seje mountainbikeruter i Nørreskoven.

Se alle de særlige familietilbud her.


 

Har du husket at bestille din picnicboks?

Hvis ikke, kan du stadig nå det!

Vil du slippe for at smøre madpakker hjemmefra og i stedet forkæle dig selv, kan du bestille en færdigpakket picnicboks med lækkerier fra udvalgte lokale aktører i Furesø.

Boksene indeholder små picnic tapas og er beregnet til 2 personer.

Du kan bestille din picnicboks fra:
- Hotel KolleKolle
- Furesø Marina

Boksene afhentes på henholdsvis Hotel KolleKolle og Restaurant Marina Furesøbad d. 30. august mellem kl. 10 - 13. OBS: skal bestilles senest torsdag d. 27. august inden kl. 16.


Derudover har du mulighed for af smage en autentisk japansk picnic, kreeret af den kendte dansk/japanske kok Jens Rahbek, som bl.a. er en af grundlæggerne af Stick'n'Sushi.

Bestil din japanske picnicboks her:
- Autentisk japansk picnic

Maden vil blive serveret i tidsrummet kl. 12-15 i japanske åbne bakker, og nydes i den japanske have Jagro. OBS: skal bestilles senest torsdag d. 27. august inden kl. 16.

 

Husk også de mange andre events på søndag

Der er masser af oplevelser, der venter på dig

Du kan f.eks. prøve kræfter med spejderlivet, og udforske naturen med Sct. Georgs Gildet i Værløse. Eller hvad med at gå på opdagelse efter skjulte skatte på verdens bedste loppemarked på Farum Bytorv? Du kan også gå på jagt efter unikt picnicudstyr i Spejdernes Genbrugs retro picnic lounge ved Furesøbad.

I weekenden d. 29.-30. august er der masser af oplevelser for både store og små ved Furesøbad og øvrige Furesø. Der er modeshow, guide til mountainbike ruter, sejltur med Baadfarten (som lægger til ved både Hotel KolleKolle og Furesø Marina, hvor du kan hente bestilte picnicbokse), og meget mere.

Det fulde program for de mange grønne oplevelser, kan ses her.

Rigtig god fornøjelse!


P.S. Den seneste vejrudsigt byder på tørt picnicvejr i weekenden!



 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!