Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsvbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

Tør du skifte ris á la manden ud med kirsebærmoussekage?

 
Maja Vase, der er vild med både kager og lakrids, er flittig skribent i det nye magasin "Lækkerier", fast gæst på Lakridsfestivalen og højaktuel med sin nye bog "Majas desserter", står bag denne skønne opskrift fra "Lækkerier":  
 
Kirsebærmoussekage med lakrids og citron
Saftig lakridsmandelbund med strejf af salt toppet med syrligsød, silkeblød kirsebærmousse og glitrende kirsebærchokoladelakridser.  
 
Byd velkommen til den lækreste kirsebærmoussekage, jeg nogensinde har bagt og smagt (og det er ikke få ...).  
 
Kagen består af en knasende, saftig og sej lakridsmandelbund med strejf af salt, en syrligsød og ekstremt silkeblød kirsebærmousse samt glitrende kirsebærchokoladelakridser.
 
Hemmeligheden bag den vidunderlige kirsebærmousse er Amarena-kirsebærsirup. Siruppen bidrager med både silkeblød konsistens og vidunderlig smag. For at knække sødmen er moussen tilsat citronsaft, og noget af piskefløden er erstattet med skyr.  
Moussekagen havner med meget stor sandsynlighed på mit eget jule- eller nytårsbord - og måske også på dit?
 
Du kan finde hele opskriften her og læse mere om Maja Vase på: www.majavase.dk
 
Kender du det nye, skønne magasin "Lækkerier", der sætter fokus på BRØD, KAGER og DESSERTER? Her er der endnu mere inspiration og opskrifter på juleklassikere med et surt tvist.  
 
Du kan læse mere om magasinet her: www.laekkerier.com
 
 

Må vi præsentere Lloyd Houston fra The Mallows?  

 
Vi er vilde med de nye økologiske gourmet marshmallows, som netop har set dagens julelys.  
 
Inden lanceringen af The Mallows i jule Tivoli, fangede vi idékvinden og producenten Emma Bülow til en snak om hendes nye produkt, der har været undervejs i over et år, fordi hun ikke ville gå på kompromis med kvaliteten.  
 
På bedste iværksættermanér er hun involveret i alle faser fra idé til pakning og har selv finansieret hele opstarten, der bl.a. indbefatter produktions-, lager- og pakkefaciliteter.  
 
Navnet lyder måske bekendt og jo, den er god nok! Emma er lillesøster til Johan Bülow, der understreger, at det er Emma’s 100% egen fortjeneste, at hun er kommet i mål. Selvfølgelig er der adgang til sparring med de bedste, men det er hendes idé, penge og knofedt, der ligger bag The Mallows.  
 
Emma’s filosofi er, at kun det bedste er godt nok! De foreløbig 6 smagsvarianter er repræsenteret af seks individuelle personkarakterer med hver sin historie. Måske ikke overraskende, har vi forelsket os i den mystiske Mr. Lloyd Houston’s favorit Dark Liquorice, lakrids marshmallows med mælkechokolade coating.   
 
Mon ikke de smelter på tungen, når de bliver udsat for lidt julegrill? Mød resten af The Mallows her: www.themallows.dk  
 
 

 
Hvid eller sort jul?

 
Advents- eller julegave? Glæd dine lakridsentusiastiske venner og familie med en rejse gennem lakridsens univers d. 4. eller 5. marts 2017. Du kan finde billetter til Lakridsfestivalen her.
 
Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev