Inspiration til picnicoplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Det vigtige picnickryds 

 
Selvom julen står for døren, kan man godt drømme om sommerglæder og picnic i det grønne Furesø.
 
Vi er i fuld gang med at varme op til nye picnicoplevelser og løfter sløret for en af de nye signaturevents længere nede i nyhedsbrevet.
 
Sæt det vigtige kryds i kalenderen til årets picnicfestival d. 10. og 11. juni 2017 allerede nu, invitér familie og venner til at gøre det samme og oplev lidt af stemningen her.
 
 

Unikt samarbejde mellem detailhandel og kulturen midt i naturen

 

Hvis du gik tur omkring Søndersø mandag formiddag for et par uger siden, delte du den smukke sti med 4 begejstrede afdelingsledere fra MENY Værløse, der netop var blevet introduceret til en vild idé fra købmand Søren Engberg.

Forinden havde Søren og Eva Vedel fra Picnicfestivalen brainstormet på, hvordan MENY Værløse og Furesø Picnicfestival kunne bringe ikke bare mennesker og naturen sammen over madoplevelser, men også invitere kunsten med på skovtur.

Derfor røg der straks en invitation afsted til Skovhuset, der hurtigt greb bolden og allerede er gået i gang med at tænke kulturoplevelser ind i den kulinariske picnicrute omkring Søndersø.

Du kan læse alt om det nye samarbejde her.

 
 

Vil du også være med til at skabe årets bedste picnicfestival?

 
Furesø Picnicfestival sætter fokus på Furesøs unikke natur og ildsjæle med tips til de bedste picnicoplevelser på cykel, til fods til vands og til fælles.
 
Furesø Picnicfestival er en nonprofit event med deltagelse af Furesø Kommune, lokale fødevareproducenter, kultur- og erhvervsliv, detailhandel, restauranter, foreninger og frivillige ildsjæle.
 
Kom og hør, hvordan du bidrage til løjerne og være med til at byde årets picnicgæster udenfor i Københavns forhave.
 
16. januar kl. 12.58-16.00 inviteres til Kick Off for Furesø Picnicfestival 2017 i Orbit (Galaksen), hvor sløret løftes for årets temaer og hvor du kan byde ind med unikke aktiviteter, praktisk hjælp og picnicgejst i forberedelserne til Furesø Picnicfestival 2017.
 
Tilmeld dig her med det samme og allersenest d. 12. januar kl. 12 (da vi også byder på en forfriskning).
 
På gensyn d. 16. januar kl. 12.58 i Orbit/Galaksen.
 
 
 
 

Mens vi venter på sommer

 
Naturen er åben hele døgnet og hele året rundt, så nyd en trave- eller cykeltur og gå på vinteropdagelse ude og få varmen og hyggen inde. Vidste du f.eks., at der er juleåbent i gårdbutikken på Rokkedyssegaard i de sidste 2 weekender før jul kl. 11-17?
 
Kan det friste med hindbærgløgg, varme vafler med syltetøj eller friskbrygget kaffe med julekager?
 
Børnene kan gå på nissejagt i gårdbutikken, hvor 24 nisser har gemt sig. Pssst : hvis man finder dem alle sammen, er der en lille juleoverraskelse i vente.
 
 

Glædelig jul og rigtig godt picnicår!

 
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!