Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

Julemaden tilsat et strejf af lakrids

 
 
Vi har besøgt Weber Grill Academy’s rødglødende juleværksted, hvor Webernissen Trine har tryllet med de klassiske juleretter og tilført både juleanden, de brunede kartofler og den hjemmelavede rødkål et sofistikeret strejf af lakrids.
 
Vi iler med opskrifterne her, så du kan nå at købe ind til at gøre Trine kunsten efter og ja, så er det bare frem med julegrillen!
 
Selve lakridsen (lakridspulver og lakridssirup) finder du i LAKRIDS by Johan Bülows foodline her.
 
Videoen er lavet af: Anna Trapp, Sofie Kammer og Trine Højbjerre Thomsen fra Multimedieuddannelsen på KEA.

Fra os til jer

 
På opfordring fra en af vores gæster, har vi fået kreeret et gavekort, som du frit kan hente på hjemmesiden. Det er perfekt at vedlægge årets Lakridsfestival julegavebilletter under juletræet. Du kan finde både billetter og gavekortene her.
 

 
Food Tours går i sort til vinter og dykker ned i lakridsens univers

 
Mange af vores lakridsfestivalgæster har efterlyst gode tips til endnu flere opdagelsesrejser ud i lakridsens univers. Vi vil derfor løbende præsentere nogle nye spændende samarbejdspartnere og oplevelsestilbud, hvor smagen af lakrids er i centrum, så du får den bedst mulige optakt til årets Lakridsfestival.  
 
I samarbejde med Copenhagen Food Tours fejrer Lakridsfestivalen den spændende og smagfulde lakridsrod med masser af historier og lækre smagsprøver fra både det søde og det salte køkken. Med udgangspunkt i Torvehallerne  og omkringliggende butikker smager vi på alt, fra det stærkeste lakridsbolche i byen til en rigtig god lakrids øl.
 
Der er smagsprøver nok til, at selv den mest lakridssultne får nok. Derudover giver turen et godt indblik i lakridsens mange tusindårige historie og vi deler opskrifter til inspiration i køkkenet derhjemme.
 
Læs mere og book din lakridstur her (kan bookes fra den 21. december).
 

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!

Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev