Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

”Man har vel lov til at være lidt firkantet?”

 
Vi har glædet os helt vildt til at løfte sløret for årets udvalgte aktører på Lakridsfestivalen. Mens vi tæller ned til festivalen d. 4. og 5. marts, præsenterer vi løbende miniportrætter af de producenter, du kan møde og de produkter og aktiviteter, som de glæder sig til folde ud på festivalen.
 
Du kan godt glæde dig til både unikke smagsoplevelser og mødet med ildsjælene bag.
 
 
Claus Hattesen er en af årets udvalgte aktører. Han har i flere år arbejdet på at udvikle en økologisk lakridskonfekt, der nu findes i 9 varianter. Den er håndlavet efter gamle traditioner og baseret på de fineste råvarer, frysetørrede bær og frugter samt naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen kommer fra Ærø. Hele kongstanken bag er mindre sukker og mere smag!
 
Du kan allerede nu, i denne lille video, få et kig om bag lakridskulissen på Hattesens Konfektfabrik, der i juni 2016 slog dørene op for sit nye lakridseventyr...og se frem til at møde Hattesen himself på Lakridsfestivalen.
 
 
 

Black out i København

 
Vil du gå helt i sort, kan du forkæle dig selv med en hel weekend i lakridsens tegn.
 
Tjek ind på det moderne og hjemlige Absalon hotel i hjertet af København, bliv forkælet med lækkerier tilsat et twist af lakrids og gå på smagsopdagelse på årets Lakridsfestival.

SMAG, SÅ DU SMELTER

 
Nogle påstår, at man ikke kan diskutere smag. De to venner bag navnet er af en anden holdning og diskuterer smag fra morgen til aften. Med hinanden og med kokke, restauratører og madelskere i verden.
 
Michelinkokken Jakob De Neergaard har foldet sig ud på de mest prestigefyldte restauranter i Europa og fik en stjerne til Søllerød Kro. Nu tryller han med ægte, rene råvarer og skaber is, der får små og store ishjerter til at smelte og diskutere smag.
 
Jacob Marsing-Rossini, kendt for havets fineste frugter, er på evig jagt efter naturlige råvarer af tårnhøj kvalitet. På sin vej fandt han en vanille, der smagte så forførende godt, at den måtte blive starten på et iseventyr. 
 
De afgørende testinstrumenter er altid to sæt sanser, der er fintunet gennem mange års passioneret fokus på madoplevelser og smag. 
 
 
Oplev den præmierede lakridsis, der fik Salling Publikumspris i 2016, når Jacob & Jakob ruller ind på Lakridsfestivalen med iscyklen fuld af den himmelske lakridsis og byder på velvoksne smagsprøver i både børne- og voksenhøjde. Du kan stadig nå at booke din billet til årets sorte nyheder.
Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev