Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

Må vi præsentere årets smagspanel på The Liquorice Taste Award?

 
Traditionen tro kåres årets bedste produkt med smagen af lakrids på årets lakridsfestival.
 
Smagspanelet, der består af kokke med smag for lakrids, madredaktører, madskribenter, madbloggere og almindelige lakridsentusiaster, smager sig gennem de udvalgte produkter og bedømmer ud fra både første smagsindtryk, nyhedsværdi, struktur m.v.
 
Vinderen hyldes på selve festivalen og prisen overrækkes i år af Michelinkokken Francis Cardenau, der efter 45 år som kok og medejer af restauranterne Umami, Sommelier og Mash-imperiet, nu har trukket sig tilbage for at hellige sig nye aktiviteter og familien. Francis er også sprunget ud som iværksætter med det spændende nye produkt Onemeal. Vidste du, at han også er den første kok, der fik 2 Michelinstjerner i Danmark?
Smagspanelet i ”The Liqourice Taste Award 2017” består af:
 
Mikkel Shafi, kok og medejer af Groupshafi, herunder den libanesiske restaurant Manzel
Frank Lantz, Director of Taste i Appetite for Life, brødentusiast og snart et nyt spændende projekt på vej
Francis Cardenau, Michelinkok og iværksætter
Maja Ambeck Vase, Flittig dessertblogger og forfatter, ekspert i det søde køkken og lakridsentusiast
Iben Rouw, Chefredaktør i Aller Mad, herunder Spis Bedre & Smag & Behag
Rasmus Kramer Schou, Restaurant- og Madredaktør på AOK
Mika Wulff, Chefredaktør på magasinet Lækkerier
Heidi Jensen, Voksen lakridsentusiast
Albert Sander, Ung lakridsentusiast
 

Det musikalske krydderi

 

Hvem tilsætter det musikalske krydderi på årets lakridsfest?

Med årets tema "Tilbage til lakridsrødderne" har vi været på udkig efter det helt enkle og rene musikalske krydderi samt kombinationen af det kendte tilsat et moderne twist.

Vi glæder os derfor til at præsentere en helt ny stjerne på den musikalske himmel, den kun 19 årige Andrea Lykke Oehlenschlæger. Trods sin unge alder har Andrea allerede nået at optræde sammen med Mads Langer, Nephew og Stig Rossen og faktisk også optrådt for kongehuset.

Andrea krydrer Lakridsfestivalen med et udvalgt nummer, der matcher årets tema. Og ja, hun kan opleves på alle forestillinger, så længe pladser haves.

 

 
Fik du booket din billet til festivalen? Husk at du kan booke ambassadørbillet, hvis du samler min. 6 lakridsglade gæster. Børnepris søndag kl. 10-12.

Vind et cocktailkursus for 10 personer

 
Sidste år løb Cocktailkursus.dk med sejren i The Liquorice Taste Award for deres cocktail, der gik rent hjem på en førsteplads både med og uden alkohol! Med årets tema ”Tilbage til lakridsrødderne” og fokus på de rene rådvarer, har de endnu engang rystet posen og cocktailshakeren. Glæd dig til at smage årets lakridscocktail Aloë Liquirita, der består af dansk, økologisk vodka med lakridsrod, hjemmelavet anis-bitter, aloe vera sirup, lime og absinth. Den fås også i en virgin udgave!
 
De stjernedygtige bartendere er naturligt nok meget populære og derfor sætter vi, i samarbejde med Cocktailkursus.dk, et cocktailkursus for op til 10 personer og til en værdi på kr. 4.550 kr. på højkant.
 
Du kan vinde et 2-timers kursus hos Cocktailkursus.dk med indlagt cocktailquizz, blindsmagning og mulighed for selv at komme bag baren og shake din egen signaturcocktail. Kurset inkluderer 4 cocktails til hver gæst.
 
For at deltage i facebook konkurrencen, skal du ”tagge” en eller flere af de cocktailglade venner, som du gerne vil invitere med og skrive navnet på din egen favoritcocktail. Du deltager via linket her
 
Læs mere om kurset her
 
Vi trækker vinderen mandag d. 6. marts.
Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev