Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

1000 tak for et par forrygende dage i lakridsens tegn på årets Lakridsfestival!

 
Vi har nu rystet lakridsstøvet af os, fået klippet stemningsfilmen færdig, trukket de heldige vindere af hele tre toplækre præmier og indhentet de sidste opskrifter, så du også kan prøve herlighederne af i dit eget køkken.

Årets lakridsopskrifter er klar

 
Nem hverdagsmad med lakrids var årets ”indgangsbøn” til de dedikerede Weber kokke, der hurtigt greb udfordringen og serverede både en nyfortolkning af lørdagskyllingen og en skøn og enkel hverdagspizza med lakrids.

Opskrifterne fra Weber Grill Academy på både kylling, pizza, årets signaturcocktail fra Cocktailkursus, de lækre, små lakrids cupcakes fra Lakrids by Johan Bülow og den skønne gulerodskage med lakrids og granatæblekerner fra magasinet Lækkerier har vi lagt ud til fri afbenyttelse her

Rigtig god fornøjelse!

Fotograf: Heidi Vigsø

Hvem vandt lakridsblokken på 5 kg?

 
Der er en lakridsblok på 5 kg på vej fra Scagro (importør af verdens bedste rålakrids) til vinderen af det bedste lakridsmoment fra selve Lakridsfestivalen.
 
Tillykke til den heldige vinder Christina Børsting.

Lakridsfestivalen som maggiterning

 
Lakridsfestivalens højdepunkter er kogt ned til en lille film maggiterning. Filmen er kreeret af LivePro, der er et lille, ungt og dynamisk team, der favner temmelig bredt, når det gælder unikke og innovative filmløsninger. Det gælder ikke bare film og video. De stod også for livestreaming af The Liquorice Taste Award under festivalen.
 
Vi har lovet et par nysgerrige gæster at videreformidle deres kontaktinfo her:
Gå til hjemmeside
Gå til Facebook
 
Få et kig ind i det sorte univers eller genoplev stemningen.

Sorte skulderklap og vinderdiplomer

 
Der blev delt velfortjente skulderklap og diplomer ud til de tre vindere af ”The Liquorice Taste Award” på årets Lakridsfestival.
 
Bronze til Hattesens Konfektfabrik for den økologiske, håndlavede lakridskonfekt fra Ærø, Sølv til NoCrap Gourmet Popcorn fra Vendsyssel for deres popcorn med lakrids, karamel og Læsø Salt og Guld til Jacob & Jakob Ice Cream fra Brønshøj for deres lakridsis baseret på de bedste råvarer.
 
Læs hele pressemeddelelsen her

Blomstergavekode til fri afbenyttelse

 
Desværre er det meget svært at opdrive friske lakridsplanter. Til gengæld var vi ret begejstrede for de enkle blomsterbuketter fra Bloomon, som vi syntes passede godt til årets fokus på de bedste og rene råvarer.
 
Samtidig er vi vilde med ideen om hurtig levering af friske blomster fra de hollandske blomsteravlere direkte til døren, hvilket giver friske blomster i længere tid. Og dejligt enkelt med 3 størrelser på de naturlige buketter tilsat overraskende og unikke designs fra Bloomon’s blomsterstylist.
 
Du kan selv prøve at modtage de smukke blomster i eget hjem. Med gavekoden HAPPYLIQ vil du modtage en gratis vase med din første blomsterlevering, når du booker din første buket på www.bloomon.dk
 
Og ja, du kan både ændre bestillingen, sætte på pause eller annullere din blomsterlevering når som helst.

Så skal der fyres op i grillen

 
Weber Grill Academy står der en toplækker grill og venter på at blive afhentet. Vi har trukket den heldige vinder blandt de gæster på Lakridsfestivalen, der havde tilmeldt sig nyhedsbrev med info om opskrifter og nye madoplevelser.
 
Tillykke til vinderen af Master-Touch® GBS® 57 cm, Lone Halkensten.
 

Privat cocktailkursus for 10 personer

 
Vi runder af med opskriften på årets lakridscocktail og offentliggør vinderen af et privat cocktailkursus for 10 personer.
Her kan du se, hvad kurset hos Cocktailkursus.dk indeholder
 
Tillykke til Lisbet Lambrecht Schønberg.

Lakridsfestival 2018

 
Vi vender snarest tilbage med datoer for Lakridsfestival 2018!
Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev