Inspiration til picnicoplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Vi løfter sløret for årets picnicprogram

 
 
 
Har du sat kryds i kalenderen til årets skovtursglæder?
 
Alle gode gange tre,foldes Furesø Picnicfestival ud i weekenden d. 10. og 11. juni 2017.
 
Igen i år hylder vi de grønne glæder, de unikke naturoplevelser og de gode madoplevelser under åben himmel. Invitér familien og vennerne med på skovtursoplevelser og gå allerede nu på opdagelse i årets picnicprogram. Her kan du vælge mellem oplevelser til både lands og vands, til fods, på cykel, til bords og til fælles. Der er både gratis glæder og masser af madoplevelser i både børne- og voksenhøjde.
 
 
 

Vidste du det om Baadfarten?

 
Baadfarten på de fire søer - Lyngby Sø, Bagsværd Sø, Furesøen og Vejlesø - tog sin start i begyndelsen af 1890`erne og har siden da sejlet fast rutefart på søerne. De første dampdrevne skibe sattes i rutefart i 1894. En ældre bugserbåd fik navnet Svanen og blev indsat på ruten Farum - Frederiksdal. 
 
I dag ejes Baadfarten af de tre kommuner, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Furesø. Baadfarten har i dag seks motorbåde, hvoraf de fire sejler på Lyngby Sø, Bagsværd Sø og Mølleåen, og de resterende to sejler på Furesøen. 
 
 

Vind billetter til picnicsejlads med syngende havfruer og musikalske sømænd

 
Baadfarten har netop indledt sejlsæsonen og søsætter en helt særlig picnicsejlads under picnicfestivalen. Med 2 daglige afgange fra Bådbroen ved Furesøbad kan du hoppe ombord på Baadfartens historiske skibe, nyde en 45 minutters sejltur på Furesøen og ovenikøbet blive underholdt undervejs.
 
 
 
Book dine picnicoplevelser på forhånd her
 
 
 
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!