Inspiration til picnicoplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

5 tips til picnic i familiehøjde på årets Picnicfestival i Københavns forhave d. 10. og 11. juni

Nedtællingen til årets Picnicfestival d. 10. og 11. juni er begyndt. I denne uge sætter vi fokus på aktiviteter i børnehøjde.   
 

Danmarks længste picnictæppe, 11/6


Tag picnictæppet og familien under armen og vær med til at slå Danmarksrekord. Book din picnicboks på forhånd, så slipper du for at smøre madpakker. Læs mere om arrangementet her og book din picnickurv her.
 
 

Jordbærpicnic i jordbærmarken, 10/6 + 11/6

I anledning af picnicfestivalen har vi sat bænke og borde med rødternede duge op midt i jordbærmarken på Rokkedyssegaard. Midt i dette sanselige sommerunivers kan du sammen med familie og venner indtage en lækker jordbærpicnic med friske bær, jordbærdrik, kaffe på thermokande og friskbagte hindbærmuffins. Sidste år måtte vi melde totalt udsolgt af jordbærkurve, så husk at booke i god tid. 
 
Book din jordbærpicnic her.
 
Lige nu sætter vi en jordbærpicnic for 2 personer på højkant. Du kan deltage i konkurrencen på facebook frem til mandag d. 29/5. Klik her for at deltage.
 
 
 

Tag på oplevelses picnic på den gamle Flyvestation, 11/6

Hop på din egen cykel eller lån en picniccykel og invitér hele familien med på cykelpicnic. Gå på spionjagt, lån en naturrygsæk, lav din egen kludedukke, smag på økologien i Furesø, se veteranfly og bliv klogere på naturen. Deltag i pilotskolen (for børn), leg som din tipoldefar, indtag en gravko eller vær med i hula hop along. Se alle aktiviteter og hele oplevelsesruten her.
 P.S. Ruten er også perfekt på rulleskøjter og kan også indtages til fods!
 

Spis picnic sammen med bondegårdens dyr , 11/6

Skolelandbruget i Farum holder åbent hus. Hils på gårdens dyr og hold en grillpause, hvor du kan smage på de hjemmelavede pølser.
Læs mere her.
 

Travetur med bålpause i Naturpark Mølleåen, 11/6

For den vandreglade familie, er der lagt op til en opdagelsesudflugt i den smukke Naturpark Mølleåen. Vi kommer igennem de smukkeste områder i naturparken, går på sommerfuglejagt og holder bålpause med snobrød og musikalske krydderier undervejs.
 
Book plads her.
 
 
 
Se det samlede program her.
 
P.S. Vidste du, at alle programpunkter på picnicfestival.dk kan sorteres efter dag, by, ”for børn”, ”natur” m.v.? Se programpunkter her.
 
 
 
Book dine picnicoplevelser på forhånd her
 
 
 
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!
 
 
 
Footer med logoer fra samarbejdspartnere