Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
 Send til en ven Del på Facebook

Tæt på udsolgt


Vores stamgæster har virkelig været oppe på lakridserne og derfor er der allerede nu ved at være fuldbooket lørdag morgen. Jo hurtigere du booker, jo flere tider, kan du vælge mellem.

Book billet her

Fotograf: Heidi Vigsø
Fotograf: Flemming Lyng

Lækre goodiebags


Traditionen tro indeholder goodiebaggen sorte lækkerier fra de udvalgte producenter.
Svend Michelsen har allerede meddelt, at de igen i år kommer med en lille, lækker æske chokolade. I år bliver det med små delikate påskeæg.

Du kan godt glæde dig til at smage de himmelske påskeæg med lakrids!

Ikke underligt, at mange vælger at købe ekstra goodiebags som oplagte værtindegaver, hvis ikke man vælger at nyde lækkerierne selv.

Book billet her

Gamle kendinge og nye stjerner!

Når halvdelen af gæsterne på Lakridsfestivalen er stamgæster, er der naturligt nok en forventning om også at blive præsenteret for nye spændende stjerner på den sorte lakridshimmel.

Vi løfter sløret for en af de nye stjerner og glæder os også til at byde gode kendinge velkommen!

Et bolsje er ikke bare et bolsje!

Marokkanskfødte Samira Lahlali har en passion for bolsjer. Som barn lavede hun bolsjer sammen med sin bedstemor hjemme ved køkkenbordet og lige siden har hun step by step forfinet både smag og teknik og lancerede i 2016 Drops by Samira.

I dag har både hun og hendes mand satset alt på bolsjeeventyret. Samira har kvittet sit job som sygeplejerske og hendes mand Jesper har skiftet politibilen ud med bolsjecyklen, når han dagligt sørger for at bringe luxusbolsjerne ud til forhandlerne i København.
 
Drops by Samira har allerede fundet vej til Norge og Tyskland er næste stop på den internationale rejse.
Der gås ikke på kompromis med kvaliteten. Barren er sat højt og derfor anvendes kun naturlige råvarer af allerbedste kvalitet. De gudesmukke bolsjer kaster helt naturligt ekstra stjernestøv over smagsoplevelsen.
 
På Lakridsfestivalen præsenteres du for 3 elegante drops med lakrids: ”Confident”, som indeholder salt lakrids med et strejf af hindbær, ”Truthful”, som er baseret på sød lakrids tilsat anis og endelig ”Fiery”, som er det rene salt lakridsbolsje. Vi er spændte på, hvilken du vælger som din favorit?
 
Læs mere om Drops by Samira her
 
 

Verdens bedste lakridskonfekt

Sådan lød den begejstrede bedømmelse fra nogle af de mest dedikerede lakridsentusiaster på sidste års Lakridsfestival.

Det affødte da også en pris til Hattesen Konfektfabrik i The Liquorice Taste Award, hvor fagfolk smagte sig igennem årets signaturprodukter med smagen af lakrids.

Mens vi varmer op til dette års festival, har vi fanget Claus Hattesen til et miniinterview.

Hvad har været de største højdepunkter og milepæle for konfektfabrikken so far?
”Det har helt klart været at finde frem til den rigtige opskrift. Det tog os over et år. Og så, at vi er blevet så vel modtaget overalt, siden vi startede for bare halvandet år siden.”

Hvad er den store drøm?
”Vi er midt i den! Målet og drømmen er fortsat at kunne overraske og ikke mindst fortsat at kunne fremstille verdens bedste lakridskonfekt.
 
I de næste måneder er det at flytte ind i vores nye lakridskonfektfabrik på havnen i Ærøskøbing.”

Hvad glæder du dig mest til på Lakridsfestivalen 2018?
”Det må blive at præsentere vores nye forår-sommer edition for lakridsentusiasterne, at deltage med årets nyhed i The Liquorice Taste Award og selvfølgelig at byde gæsterne indenfor i vores mini workshop i det åbne køkken.”
 
Vi løfter sløret for aktiviteterne i det åbne køkken, når vi præsenterer det samlede program medio februar.
 
Læs mere om Hattesen konfektfabrik her
 
 
 Fotograf: Heidi Vigsø
Like os på Facebook og få de seneste Lakridsnyheder!

Frameld dig dette nyhedsbrev