Inspiration til picnicoplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Nu ruller Picnictoget

Invitation til Kick Off for medskabere og frivillige på Furesø Picnicfestival d. 20. marts kl. 14-16

For 4. år i træk foldes Furesø Picnicfestival ud og i år er det lykkedes at få Picnicexpressen på skinner! Det gamle veterantog ruller ud fra Københavns Hovedbanegård, hvor der fløjtes til Picnicafgang med kurs mod Furesøbad.

Sidste år deltog 7.000 gæster i 40 delevents spredt over hele Furesø Kommune. I år samles picnicfesten omkring Furesøbad søndag d. 3. juni og med Naturpark Mølleåen som omdrejningspunkt lørdag d. 2. juni.
Det giver større synergi og muligheder for at bringe endnu flere interessante aktører i spil.
Der er fuld gang i planlægningen med mange af nøgleaktørerne, men traditionen tro inviterer vi til et Kick Off, hvor vi både løfter sløret for årets partnerskaber, signaturevents og markedsføringsplan og orienterer om, hvordan du kan deltage som medskaber og frivillig ildsjæl på festivalen.

Sæt et stort picnickryds i kalenderen tirsdag d. 20. marts kl. 13.59-16.01, hvor vi mødes i Café Cassiopeia (Galaksen) på Værløse Bymidte.

Tilmelding til undertegnede på ev@expoviva.dk – gerne med det samme og allersenest fredag d. 16. marts kl. 10 af hensyn til bestilling af forplejning.

Vil du gerne byde ind med en konkret aktivitet og høre mere om partner- og sponsormuligheder, så ring gerne inden mødet til Eva Vedel, på tlf. 21 20 75 85.
 

Man skal aldrig give op

Selvom der var is på Furesøen, så stiller man selvfølgelig gerne op til fotooptagelse, når startskuddet for årets Picnicfestival lyder.

Frederiksborg Amts Avis har skrevet lidt om Picnictoget, der nu endelig kommer på skinner og om udfordringerne bag kulissen.
 
 
Picnicfestivalen løftes på bedste sammenskudsmanér af entusiastiske medskabere, frivillige ildsjæle samt med markedsføringsbidrag fra nøgleaktørerne.

Vil du være medafsender og sponsorpartner på Danmarks største skovtur, så kontakt Eva Vedel for nærmere information. ev@expoviva.dk og tlf. 21 20 75 85.
 

Følg med undervejs og vær først til at modtage friske Picnicnyheder

I dette nyhedsbrev vil vi præsentere highlights fra årets program og introducere spændende Skovtursprofiler. Vil du også være sikker på, at få de hurtige, dugfriske nyheder, så husk at like vores Facebookside!

Her kan du faktisk også selv være med til at påvirke succesen ved flittigt at like og dele relevante opslag, så vi kan glæde endnu flere med dejlige skovtursoplevelser!

Lige nu: Sæt et stort picnickryds d. 2. og 3. juni og invitér venner og familie til at gøre det samme! Vi glæder os til at se dig i Københavns grønne forhave!  

Urteskovtur med Skovlyst kok
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!