Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 12.03.08
 Send til en ven Del på Facebook

The Queen of Liquorice gæster årets Lakridsfestival

Den svenske lakridsdronning alias Elisabeth Johansson er i flere år blevet inviteret til at besøge Danmarks lakridsfestival, men først i år er det lykkedes at få det passet ind i hendes stramme rejsekalender, da hun rejser verden rundt for at udbrede kendskabet til lakrids som krydderi.

Elisabeth er kok, konditor, madstylist og kogebogsforfatter og har bl.a. skrevet bogen LAKRITS, der er oversat til dansk og foreløbig solgt i 13.000 eksemplarer.   

Liquorice Showroom

Lakrids er roden til alt godt – nu også skønhedsprodukter med lakrids!

På festivalen kan du tage en snak med Elisabeth Johansson, der gerne deler ud af tips fra sin lakridsbog og også har lovet at medbringe nogle af hendes nye skønhedsprodukter med lakrids.

Ja, den er god nok! Hun har udviklet og sælger både en body wash og body lotion med lakrids og kokosolie.

Så nu er der endelig råd for dem, der drømmer om at dufte af (og smage af?) lakrids!

Få mere info og find andre spændende produkter på Elisabeths Facebookside her!

Weber er gået all in på bagetemaet!

Inspiration til det salte køkken med lakrids er blandt de populæreste aktiviteter på Lakridsfestivalen.

I år kan du bl.a. glæde dig til smagsprøver på en lækker grillbagt kødpie med lakrids og salte lakridssnegle med oliventapenade. Hvordan de bages på grill, viser Weberkokkene dig. Opskrifterne løfter vi sløret for på dagen.

Book billet til årets festival her

Årets musikalske krydderi

Det er blevet tradition, at vi runder det indledende inspirationsindlæg af med et musikalsk krydderi i form af et udvalgt nummer serveret af årets gæsteartist. I år er ingen undtagelse! Vi har længe bagt på muligheden og er ret stolte over at kunne præsentere den internationale jazz- og soulsanger Ben Chawes på Lakridsfestivalen.
Ray Charles udtalte “You made my night”. Bang & Olufsen har sponsoreret ham som den første musiker nogensinde. Han har turneret i hele 18 lande. Har sunget med verdensberømte Boston Symphony Orchestra og vundet 4 amerikanske musikpriser, deriblandt den flotte “Artist of the Year”. Og så er sangeren og pianisten, der også lyder som instrumenter med sin stemme, pæredansk.

Trods det udenlandsk klingende navn er Ben Chawes dansk. Han er en prisbelønnet sanger, pianist og sangskriver. Og så er han en virtuos mundinstrumentalist, der kan lyde som både bas, trommer og guitar.
 
Disse instrumentlyde bruger Ben Chawes i sine velskrevede jazzy soul-pop croonede sange. Sange, der blev brugt på den succesfulde danske TV-serie Forbrydelsen, samt er spillet i radioerne rundt i Europa og Asien og sendte Ben Chawes på en storstilet verdensturné.
 
Vi serverer en lille musikalsk smagsprøve her
 
På gensyn på Lakridsfestivalen d. 24. og 25. marts!
Book billet her!

Nyåbnet online lakrids showroom!

Stil din nysgerrighed i det nyåbnede Lakrids Showroom, hvor du kan få information om Lakridsfestivalens aktører samt producenter, der ikke deltager i årets festival.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Gå på opdagelse her

Liquorice Showroom

Vind den store lakridstreat!

Nedtællingen til årets Lakridsfestival er i fuld gang og mens vi varmer op til de sorte løjer, kan du deltage i en lille Facebook-konkurrence.

Nævn den største lakridsentusiast, du kan komme i tanker om i din venne-/familiekreds i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 billetter til Lakridsfestivalen søndag d. 25. marts kl. 14.30-16.30.

Deltag her:

Oveni den sorte hat får du den populære kogebog ”LAKRIDS” af Elisabeth Johansson. Du kan ovenikøbet få den signeret af Lakridsdronningen på dagen.

Vi trækker vinderen på fredag d. 16/3.

P.S. Hvis du køber eller har købt billet og vinder konkurrencen, vil du enten kunne invitere to gæster med eller få refunderet dine købte billetter. Alle kan være med!

Like os på Facebook og få lakridsnyheder!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev