Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Familie Hansen skal på jordbærpicnic

Picnic Festivalen er ved at manifestere sig som en fast tradition, hvor gode venner og hele familien mødes om picnicoplevelser i det grønne.

Det er det også for Marianne Hansen og hendes familie. Sidste år faldt valget på en Furesø Picnicboks fra Skovlyst Restaurant. Picnicboksene med lokale Furesø lækkerier blev indtaget i godt selskab hjemme i haven. ”Det var en supergod oplevelse og derfor skal vi på Picnic Festival igen i år. Blot skal vi prøve noget nyt og har derfor besluttet, at vi skal en tur i jordbærmarken. Vi ved godt, at der er rift om billetterne, så der er allerede bestilt til hele familien og vi glæder os” udtaler Marianne Hansen på familiens vegne.

Det er ikke uden grund, at jordbærpicnic på Rokkedyssegaard allerede er blevet en klassiker.

Det er ganske enkelt helt eventyrligt at sidde lige midt i jordbærmarken ved de rødternede duge og mærke duften af sommerens skønneste bær på nærmeste hold. Endnu bedre er det at smage de nyplukkede rokkedyssebær, der bare smager af sommerferie og af mere. Picnickurven afhentes i gårdbutikken og indeholder friskplukkede jordbær, frisklavet kaffe på thermokande, lækre bærsmoothies og friskbagte hindbær muffins. Og så er det ellers bare om at vælge sin favoritplads i marken og nyde lækkerierne i godt selskab. 
 
 

Er du frisk på en tur med Cykelkaravanen?

Journalisten og cykelentusiasten John Mynderup kender hver eneste cykelsti i Furesø som sin egen baglomme. Og så kan han om nogen begejstre med sine historier, anekdoter og røverhistorier, der kan få både børn og voksne til at bede om mere!

I anledning af Picnicfestivalen hopper John i førersadlen og tilbyder en gratis guidet cykeltur rundt om Søndersø lørdag den 2. juni med start kl. 10 fra Ryetbo Plejehjem. Nu skal den cykelrickshaw, som Ryetbo Plejehjem modtog i marts, nemlig ud og gøre lykke.

Det lykkedes den ivrige John Mynderup at indsamle 40.000 kr. blandt borgere i området til cyklen. Med på turen er flere cykelrickshaws, som Laketours og Ryetbo Plejehjem låner hos andre, og forhåbentlig også mange andre cyklister med lyst til at køre i naturen og høre sjove og spændende historier om den smukke sø og omgivelserne. Alle kan være med!

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig pga. begrænset antal pladser. Book her!

Arrangementet gennemføres uanset vejret. Tjek vejrudsigten på forhånd og klæd dig på til dagens vejr.

Læs mere om Laketours her!

 
 

Skolehaverne rykker på stranden

Søndag d. 3. juni rykker både børn og ledere fra Furesøs skolehaver til Furesøbad og så fyres der op under både økologien og gryderne.

Få en lille appetizer med filmen her og glæd dig til at møde de dedikerede børn og voksne og til at smage på økologien.
Vil I nyde et helt picnicmåltid, så anbefaler vi at booke en Furesø Picnicboks på forhånd.

Du kan vælge Furesø Marina boksen med lokale picnictapas til 2 personer eller du kan spise som en superligaspiller og bestille en FCN BITE Deli boks med picnictapas, der er bygget op omkring samme kost som foldboldspillernes. Boksene står klar til dig ved Furesøbad, så du kan spise i vandkanten, ved picnicbordene eller tage boksene med videre.
 
 
 

Fuld damp på veterantoget

Man kommer helt automatisk i skovturshumør, når man stiger ombord på det gamle veterantog med afgang fra Københavns Hovedbanegård søndag d. 3. juni.
Konduktørerne har lovet at møde op i de gamle uniformer og vognenes indretning er et helt kapitel for sig.

De smukke træbænke er poleret efter alle kunstens regler og udgør siddekomforten i 3. klasses vognene.

Vil man have lidt mere komfort, byder 2. klasse vognene på grønne plyssæder.

Helt ekstravagant er det i den ene 1. klasse kupé, der blot har plads til 6 gæster i alt og derfor bookes samlet til en lille eksklusiv gruppe, der værdsætter nypudset messing, røde plyssæder og at blive forkælet med bobler undervejs.

 
 

Denne uges heldige vinder og nye vindere på vej!

Vinderen af sidste uges konkurrence blev Ole Andersen, der nu kan invitere sin kæreste Trine med på en Swingende Picnicsejlads.

Vinderen har også fået direkte besked!
Fortvivl ikke – der er fortsat ledige billetter til Baadfarten med picnicmusik på dækket! Book her!

I denne uges nedtællingskonkurrence, er der ikke mindre en 3 x 2 billetter på højkant til en af de vigtigste hjemmekampe for FCN d. 21. maj.

Du kan deltage ved at skrive navnet på den fodboldklub, som FCN skal spille mod i kommentarfeltet i konkurrencen på facebook og samtidig nævne den person, som du gerne vil se kampen med.

Hvis FCN spiller kortene og boldene rigtigt indtil da, tør vi godt spå, at det bliver en kamp helt ud over det sædvanlige og uden tvivl med udsolgte tribuner.

Deltag i konkurrencen her!

Læs mere om kampene her!

 
 

Hun gjorde det igen!

Da vi skød Picnicfestivalen fra start for 4 år siden, var det den lokale grafiker Tina Lindstam fra ideas4you, der udviklede logoet for Furesø Picnicfestival. Kravet var, at logoet i sig selv skulle signalere skovtur og både fungere som et logo, men også som et symbolsk billede for Picnicfestivalen.

Tina ramte plet første gang og vi høster fortsat mange roser for logoet. TAK TINA!

Vi er nu i luften med Oplevfuresoe.dk, som samler de unikke Furesø oplevelser, signaturevents og madoplevelser året rundt.

Tina var heldigvis ligeså begejstret som os for den nye side og tilbød derfor at komme med et bud på et logo.

Denne gang var kravet, at logoet gerne skulle signalere nysgerrighed, oplevelsesappetit, grønne oplevelser og oplevelser for alle aldre.

Sjældent har vi oplevet en grafiker, der både besidder et stort kreativt gen, har øje for, at logoet skal kunne tale for sig selv og også kunne virke på mange kommunikationskanaler.

Hun gjorde det igen! - leverede varen i første hug!

Se det nye Oplev Furesoe logo herunder og tjek den nye side ud oplevfuresoe.dk

Læs mere om Tina Lindstam, ideas4you

 
 
Like os på Facebook og modtag de seneste nyheder!