Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 12.09.2018
 Send til en ven Del på Facebook

Lakridsrødderne forgrener sig

I flere år har fynboerne og jyderne ønsket, at Lakridsfestivalen også kom vest på.
 
Efter 7 år med totalt udsolgte huse og 50% stamgæster i København, udvider Lakridsfestivalen, i første omgang med en lakridsfest i Odense.
 
”Det er helt afgørende for totaloplevelsen, der er bygget op som en forestilling gennem smagen af lakrids, at de helt rette rammer er tilstede. Vi har længe været på jagt efter et unikt sted, der både havde åbne køkkener til involverende mini workshops og samtidig god plads til mødet med de håndplukkede producenter med højkvalitetsprodukter. Det sted har vi endelig fundet i Odense, hvor "Alfred & Kamilla" åbner sine døre for Lakridsfestivalen for første gang i foråret 2019” siger Eva Vedel fra Expo Viva, der er arrangør af festivalen.
 
Du kan allerede nu sikre dig billet til både Lakridsfestivalen i København den 23. og 24. februar og i Odense den 3. marts.

Book billet her!

Lakridsfestivalen slår et slag for de danske producenter i udlandet

Der er også rift om de gode produkter i udlandet. Lakridsfestivalen har samlet et lille hold af danske producenter, der skal teste det finske marked af på Lakrids- og Salmiakfestivalen i Helsinki d. 27. og 28. oktober.
 
Det bliver bl.a. med deltagelse af Hattesen Konfektfabrik, der producerer økologisk, hjemmelavet lakridskonfekt på Ærø og vandt guld for det bedste produkt med smagen af lakrids i ”The Taste of Liquorice Award 2018” samt Møn Dragee, der har været med på Lakridsfestivalen hvert år siden starten for 7 år siden.
 
Fortællingen omkring lakridsens oprindelse og mange kvaliteter og anvendelsesmuligheder har fra start været et fast omdrejningspunkt på Lakridsfestivalen og derfor deltager også Scagro, der i dag importerer verdens bedste rålakrids og i forvejen er leverandør til mange af højkvalitets producenterne.

Premiere på dessertfestivalen ”Det søde køkken” d. 20. og 21. oktober

Aldrig har interessen været større for at eksperimentere med kager, desserter og søde lækkerier. Derfor glæder vi os særligt meget til at lancere ”Det søde køkken” d. 20. og 21. oktober i Webers smukke pakhus i København.

I lighed med Lakridsfestivalen inviteres gæsterne ind til en 2 timers forestilling, der byder på både inspiration, opskrifter, tips og hands on aktiviteter i de åbne køkkener. Der er fokus på kvalitetsprodukter og det gode madhåndværk indenfor det søde køkken.

Blandt de udvalgte aktører er Konditorlauget og Konditorlandsholdet, der ikke blot deler ud af proffernes konditortips, men også slår et slag for ”Årets kage” – hvor Danmarks dygtigste konditorer hvert år dyster om at kreere den ypperste kage.

Alle aktørerne medbringer deres yndlingsopskrift på en dessert, der indeholder egne råvarer. Disse signaturprodukter kan man både smage og købe i dagens anledning.

Blandt de udvalgte producenter er bl.a. Summerbird og Oialla Chokolade, Jacob & Jakob Icecream og Møn Dragé. Webers topkokke står klar i de åbne køkkener med både smagsprøver og grilltips til det søde køkken.

Hører du også til dem, der læser menukortet bagfra, kan du glæde dig til en to timers forkælelse med inspiration, miniworkshops, opskrifter, smagsprøver og præsentation af de bedste råvarer og det gode madhåndværk indenfor det søde køkken.

I anledning af premieren er der et begrænset antal Early Bird billetter til de hurtigste.Vil du forkæle dine dessertglade venner og søde familie, kan du lige nu booke billetter til 160 kr. for børn og 80 kr. for børn.
Early Bird billetterne går efter ”først til mølle” princippet.

Vælg ”forestilling” og book billet her!

 
Få seneste nyt om Lakridsfestivalen her!

Frameld dig dette nyhedsbrev