Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 27.09.2018
 Send til en ven Del på Facebook

Fynboerne er helt oppe på lakridserne!

Selvom Lakridsfestivalen i Odense først løber af stablen d. 3. marts, er der rift om billetterne.

Vil du gerne selv vælge ønsketidspunkt for din forestilling, anbefaler vi at booke i god tid.
 
Book billetter her!

Toppen af konditorpoppen på Dessertfestivalen

Ja, den er god nok. Konditorlandsholdet stiller op, både med vinderen af ”Årets Kage” – det årlige konditormesterskab, og en Konditor mini workshop.

Hvordan smager solskin?

Bedøm selv, når den unge konditorstjerne Frederik Holst Benthin fra den anerkendte Restaurant by Kroun på Kurhotel Skodborg, gæster Dessertfestivalen og byder på smagsprøver på vinderkagen ”Sunshine”.

Kagen, der gav Frederik en suveræn førsteplads i det årlige konditormesterskab, hvor Danmarks bedste konditorer dyster om at kreere årets kage.

Frederik er blot 23 år og har allerede et nordisk mesterskab i medaljeskabet og er naturligvis også på det danske konditorlandshold. Til dagligt er han i godt selskab med kolleger, der også sætter barren højt og i samme mesterskab høstede både 1., 2., 3. og 4. pladsen – 4 på stribe!

Vinderkagen Sunshine er en drøm af en kage, med passioncurd på ingefærkiks pyntet med citron- og creme fraicheskum. Frederik og Kurhotel Skodsborgs sikrer solskin på Dessertfestivalen ved at byde på smagsprøver på den suveræne vinderkage.

Fik du sikret dig billet til årets søde oplevelse?
Book billet her!

Vi løfter sløret for de søde værksteder

Programmet er på plads for de søde værksteder, som byder på mini workshops og smagsprøver på udsøgte lækkerier. Alle gæster kommer rundt til alle 5 værksteder og alle aktiviteter er inkluderet i prisen.

I selve smagsområdet kan du gå på smagsopdagelse hos de udvalgte producenter og naturligvis også købe lækkerier med hjem.

 

       1) Konditorværkstedet v. Konditorlandsholdet

Foto fra "Årets kage"

Her får du tips, opskrifter og teknikker til at lave din egen marcipanrose med Konditorlandsholdet på sidelinjen.

        2) Bolcheværkstedet v. Møn Bolcher

Møn Bolcher kan bare det dér med hjemmelavede bolcher og har holdt den danske bolchetradition i hævd i mange år på bolchekogeriet i den tidligere sukkerfabrik i Stege. Denne gang kan du selv komme i bolcheværkstedet og kreere nogle af dine favoritbolcher. Spis dem på stedet eller nyd dit eget værk hjemme.

Læs mere om Møn Bolcher her!

        3) Dessertværkstedet v. Summerbird

Kombinationen af is, chokolade og nødder er nok velkendt for de fleste. Med de allerbedste råvarer bringes dessertklassikeren Summerbird Sundae til helt nye højder. Smag på den suveræne is og vælg selv om den skal have selskab af chokolade og nødder. En dessert, der sidder lige i skabet hver gang. Summerbird har lovet at tage det populære dessertkit med!

Læs mere om Summerbird her!

        4) Bageværkstedet v. Weber Grill Academy

Har du forsøgt dig ud i bagekunsten på grill? Du får gode bagetips fra Webers mesterkokke og mulighed for selv at prøve at bage æbleskiver på grill. Og ja, naturligvis med efterfølgende smagsprøve!

Læs mere om Weber Grill Academy her!

        5) Pynteværkstedet v. Weber Grill Academy & Nuts N’More

Det lille ekstra er ikke uvæsentligt. Hvordan skal de grillbagte cookies se ud? Det bestemmer DU! Nuts N’ More bidrager med pynt, så du selv kan sætte dit fingeraftryk på det endelige look.  

Læs mere om Nuts N’ More her!

En oplagt efterårsferie treat for helle familien!

Der er fortsat få ledige Early Bird billetter til rabatpris på flere af forestillingerne, så vær hurtig på tasterne.

Book din billet her!

Vel mødt i det søde køkken!

 
Få seneste nyt om Lakridsfestivalen her!

Frameld dig dette nyhedsbrev