Se dette nyhedsbrev i en browser
lakridsfestival
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 10.10.2018
 Send til en ven Del på Facebook

Ny stjerne på desserthimlen

Hvad gør man, hvis man både er veganer og et dessertøre og helst ikke vil undvære La Dolce Vita? Det har Anja Bindesbøll fra Glean CPH knækket koden på.  
 
Det startede egentlig med madbloggen veganja.dk og en generel interesse for det veganske køkken og innovative løsninger. Især blev hun begejstret for kikærtevand, også kaldet aquafaba. Kikærtevand kan nemlig piskes helt stift, ligesom æggehvider, og anvendes som en æggeerstatning i både det søde og salte køkken.  
 
Det magiske vand kunne efter sigende piskes til marengs og efter en del mislykkede forsøg lykkedes det til sidst at knække koden til de perfekte marengs og nu pisker det bare derudad.  
 
Så ja, nu præsenteres verdens første, veganske flødeboller på Dessertfestivalen og der bliver selvfølgelig smagsprøver på de famøse skumfiduser – friske, håndlavede, veganske og serveret med chokolade- og nøddetopping.  
 
Anja har lovet at medbringe et udvalg af de spændende nyheder på Dessertfestivalen d. 20. og 21. oktober.
 
Læs mere om Glean CPH her!

Er du også vild med at pynte kager?

Vi spiser i høj grad med øjnene og derfor er det ikke underligt, at det er blevet mere og mere populært at tilsætte sine egne kager et ekstra dekorativt twist og at gå all in på pyntningen.
 
På Dessertfestivalen har vi inviteret Nuts N’ More med i det gode selskab. Vi er ganske enkelt ret vilde med de eksklusive dekorationskugler, som bringes i spil på Dessertfestivalen.
 
Læs mere om Nuts 'n More

Kan man bage på en grill?

For et par år siden var der ikke mange, der havde overvejet at stege juleanden på en grill, men nu køres Weber grillen flittigt i stilling juleaften. Hvem bager så lige på en grill? Måske er pizzapladen blevet afprøvet, men ligefrem at bruge grillen i det søde bagekøkken, er vi nok ikke så mange, der har overvejet.

Derfor kan du glæde dig til at få bagetips til din Weber grill på Dessertfestivalen. Hvorfor ikke starte med de nemme æbleskiver?

Via linket her får du hele opskriften og nu hvor sæsonen for friske bær er slut, kan man selvfølgelig også bruge frosne bær.

Du kan smage de færdige æbleskiver på Dessertfestivalen.

I næste nyhedsbrev får du også et rabatlink til Webers grillkurser.

Få mere info om Webers grillkurser her.

Der er rift om de søde billetter

Vi kan nu melde UDSOLGT af Early Bird billetter (med premiere særpris til de hurtige) på forestillingen lørdag d. 21/10 kl. 12.30-14.30. Der er stadig få Early Bird billetter til salg til de øvrige forestillinger. Herefter normal pris. 

Book din billet til efterårsferiens sødeste smagsoplevelser her!

Helsinki - here we come!

 

I weekenden den 27. og 28. oktober indtager Lakridsfestivalen den finske Lakridsfestival med en dansk afdeling med disse 4 aktører:

Scagro

Hattesens Konfektfabrik

Møn Dragée

Nuts N More

Hvis du er i Helsinki eller har finske lakridsentusiaster i din vennekreds, inviterer vi gerne indenfor.

Blot send en mail til ev@expoviva.dk senest den 15. oktober.

Og vil du hellere opleve Lakridsuniverset på hjemmebane, glæder vi os til at se dig i København d. 24. og 25 februar eller i Odense d. 3. marts.

Lige nu er der stadig plads på alle forestillinger. Dog kun få pladser tilbage til søndagsforestillingen d. 3 marts i Odense kl. 13.30-15.30.

Book billet her!

 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen og Dessertfestivalen!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev