Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 13.12.2018
 Send til en ven Del på Facebook

Årets tema for Lakridsfestivalen 2019 er klar!

 

Glæd dig til ”Nordic Liquorice Love”!

Kærligheden til lakrids er ubetinget størst i norden og derfor sætter vi i 2019 ekstra fokus på de stærkeste lakridsaktører fra Skandinavien og hylder samtidig det enkle, nordiske køkken med et strejf af lakrids.

Webers dedikerede mesterkokke er allerede i fuld gang med at udvikle opskrifter og vi glæder os til at præsentere de færdige retter på festivalen.

Juleand med lakrids

Skulle du savne inspiration til lakrids i julemaden, får du lige her en lækker opskrift på juleand med lakrids.

Skal dine kære forkæles med en ambassadørbillet til Lakridsfestivalen?

Hvorfor nøjes med at sprede glæde til én, når man kan sprede glæde til mange? Og hvorfor ikke selv være med i lakridsfesten?

I en tid, hvor fælles oplevelser og tid sammen med familie og venner prioriteres højt, er det blevet populært ikke blot at give oplevelser, men at give fælles oplevelser i julegave.  

På lakridsfestivalen kan hele familien komme på sort arbejde og selv være aktivt med i de involverende workshops. Det gælder både små og store lakridsentusiaster og booker du minimum 6 billetter samlet, får alle deltagerne ovenikøbet en goodiebag med sorte lækkerier med i købet.  

Glæd dig til en to timers sansefuld lakridsrejse med inspiration, opskrifter, mini workshops, smagsprøver i rigelige mængder og selvfølgelig mulighed for at møde og shoppe hos de udvalgte producenter.  

De såkaldte ambassadørbilletter har samme pris som øvrige billetter. Blot får man altså goodiebaggen med i købet, når man samler min. 6 personer. 

Book billet her!

P.S. Vil du gerne vedlægge et fysisk kort sammen med billetterne, så sender vi gerne et eksemplar af julekortet nedenfor med posten, hvis du booker billetter senest søndag den 16. december. Blot send os en mail på info@expoviva.dk med adressen, hvortil kortet skal sendes, når du har booket din billet.
Kortet skriver du selv…

Amarelli har lakridsrødder tilbage til 1731

Selvom Amarelli langt fra er nordisk, kan man ikke komme udenom denne unikke lakridsproducent fra Italien.
Både produkterne og de kendetegnende Amarelli dåser er ganske enkelt enestående og ikke uden grund blevet samlerobjekt for mange lakridsentusiaster.

Vi glæder os til at præsentere nyhederne fra verdens ældste lakridsfabrik på Lakridsfestivalen 2019.  

Chokolade og lakrids – det perfekte makkerpar

Der eksperimenteres med chokolade i lakridsværkstederne og i den grad også med lakrids på chokoladefabrikkerne.

Chokolade og lakrids kan noget ganske særligt sammen og derfor har vi inviteret to af de mest lakridsglade chokoladeaktører med på Lakridsfestivalen.  
 
Fra øst Sv. Michelsen, der har holdt fast i det gode chokoladehåndværk gennem flere generationer med konstant fokus på nyudvikling af nye smagsvarianter og en bæredygtig produktion.  
 
Fra det nordligste nord Aalborg Chokoladen, der er kompromisløs, når det gælder det gode chokoladehåndværk og netop har vundet en pris for sin enestående flødebolle med lakrids.

Vi glæder os vildt til at smage de nye kombinationer af lakrids og chokolade!  

Hvid eller sort jul?

Vi ved godt, hvad lakridsentusiasterne drømmer om!
En sansefuld rejse gennem lakridsens univers.
Kalender-, Advents- eller julegaven til lakridsentusiasten finder du her!
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen og Dessertfestivalen!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev