Se dette nyhedsbrev i en browser
   Du kan dele vores nyhedsbrev her:
   Udsendt 13.02.2019
 Send til en ven Del på Facebook

Hvem skal have dit lakridshjerte?

Hvorfor skal man lade sig begrænse og nøjes med at erklære sin store kærlighed til Valentines dag? Og kan man ikke godt tabe sit hjerte til både lakrids og sin udkårne? 

Vi giver dig i hvert fald muligheden på Lakridsfestivalen, hvor du inviteres indenfor i Hattesens lakridshjerteværksted Nordic Liquorice Love.

Hattesens Konfektfabrik har lavet deres skønne konfektmasse forårsklar med jordbær, blåbær, rabarber og andre nordiske smage.
Konfektmassen er blevet lagt sammen med den hjemmelavede lakrids og skåret i de elskeligste faconer.
 
Du pynter, så den du giver dit lakridskonfekthjerte til, ikke er tvivl - det er en ”Single Edition”!
Skulle du blive alt for forelsket i lakridsen undervejs, kan du jo også vælge at beholde hjertet selv.

Hvordan dyrker man lakrids?

I år er vi særligt glade for også at kunne byde velkommen til lakridseksperten Kenneth Guldhammer, der indleder Lakridsfestivalen med en kort lakridsintroduktion.

Hvor dyrker man lakrids?
Hvordan ser lakridsplanten ud?
Hvornår høstes rødderne?
Hvad bruger man rålakridsen til?

Denne plante er fra Amarellis lakridsmarker og når planten blomstrer, er det med blålilla blomster og i perioden juni til september, afhængig af sted og klima.
Scagro Food’s Lakridslaborium er åbent under festivalen, så du kan se og smage de forskellige sorter af rålakrids, der importeres til Danmark.

Solgt til stanglakrids

Selvom årets tema er Nordic Liquorice Love, kan vi ikke komme udenom verdens ældste lakridsfabrik Amarelli og deres signaturprodukt Amarelli Black Label Spezzata Extra. Black Label er Amarellis kraftigste rene lakrids (Spezzata Extra) og består af saft som er trukket ud af de calabriske lakridsrødder.
Produktet er ikke tilsat andre ingredienser, da den naturlige stivelse i rødderne udnyttes til at skabe dette enkle naturprodukt uden videre forarbejdning.

Black Label blev produceret mellem 1935 og 1972 første gang og produktionen blev genoptaget i 2015, da den ældre italienske generation kunne huske den og længtes efter den.
Produktionstiden er den dobbelte for Black Label sammenholdt med standard Spezzata, da der bruges et andet tryk og temperatur under ekstraktionen.

Der ligger en stang ren Amarelli lakrids – en Spezzata” og venter på at blive pakket ud i goodiebaggen med udvalgte lakridslækkerier.

Fik du booket billetter til dig og dem, du gerne vil lakridsforkæle?

Book billet her!

Der er stadig billetter til de fleste tider i både København og Odense og booker I 6 personer samtidig, er der automatisk en gratis goodiebag med i billetten.
 
Følg løbende med i de seneste nyheder på Facebook på Lakridsfestivalen og Dessertfestivalen!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev