Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyhedsbrev 13.03.2019
 

Hvad er årets picnictema?

Sæt det store picnickryds d. 25. og 26. maj!

Så er det nu, at du skal sætte det store picnickryds i kalenderen og invitere familie og venner med til Danmarks største skovtur!

Reservér allerede nu datoerne d. 25. og 26. maj og glæd dig til, at vi i de kommende uger pakker picnickurven ud og løfter den rødternede dug for årets lækkerier.
Foto: Lasse Winther
Vi kan allerede nu love, at der bliver picnicfest ved Furesøbad, at der bydes på hemmelige picnicspots og idylliske ruter i Naturpark Mølleåen og som noget nyt ruller vi også det mobile picnickøkken ud på stranden ved Furesøbad.

Er det ikke altid i køkkenet, at man får de bedste snakke og hygger sig bedst?

Hvad er årets picnictema?

Vi hylder diversiteten, det multietniske køkken, snakken over køkkenbordet  og det sociale samvær via skovturen, der kan samle alle generationer og alle typer på tværs.
 
Derfor er årets tema helt naturligt ”ALVERDENS PICNIC”.
 
Forestil dig dampede muslinger med friskbagt brød som på markederne i Frankrig, den friske, sunde spanske, gazpachosuppe serveret i strandkanten eller små picnictapas fra Mellemøsten. Eller hvorfor ikke selv gå i udekøkkenet og få ny inspiration til skovturslækkerierne?
 
Picnictapas fra hele verden, men med de bedste lokale råvarer. 
Igen i år inviterer vi Furesøs ildsjæle til at være med i løjerne. Det gælder alle, der kan bidrage til at gøre Picnicfestivalen til en ekstraordinær skovtursoplevelse. Picnicværter, madaktører, cykelguider, kommune, kulturhuse, bibliotek, foreninger, butikker, friluftsnørder, erhvervsliv m.v.
 
Tag fat i Eva Vedel på ev@expoviva.dk eller tlf. 21207585, hvis du vil bidrage til årets bedste skovtur.
 

Må vi præsentere en picnicklassiker?

Jordbærpicnic på Rokkedyssegaard er en sikker vinder!
 
Traditionen tro dækkes der op til jordbærpicnic midt i jordbærmarken på Rokkedyssegaard og i år skal du sætte jordbærkrydset lørdag den 25. maj.
 
Invitér venner og familie og bestil og hent en Rokkedysse picnickurv i gårdbutikken. 
 
Jordbærkurven til 2 voksne frister med friskplukkede jordbær, 2 liflige bærdrikke, 2 friskbagte boller og hjemmelavet bærmarmelade, kaffe plus 2 fristende hindbær muffins.
 
Pris 160 kr. pr. picnickurv for to personer + billetgebyr.
 
Tilkøb til børn: 1 bærsmoothie, 1 bolle med marmelade og 1 hindbær muffin. 60 kr./barn. + billetgebyr.
 
Jordbærkurven afhentes i gårdbutikken i tidsrummet kl. 10 –16 og så er det ellers bare med at gå bæramok!
 
Køb billet her.
 
OBS: Begrænset antal! 
 
Glæd dig til at følge med i nyhedsbrevet, når vi de næste uge pakker picnickurven ud og præsenterer de mange skovtursfristelser, spændende aktører samt tips til ture og oplevelser i Furesøs unikke natur.
 
Husk også at følge med på facebook, hvor vi bringer de ultrakorte og hurtige nyheder.