Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Kæmpe udekøkken på Picnicfestivalen

Nedtællingen til Picnicfestivalen er begyndt og vi glæder os helt vildt til den 1. maj, hvor vi løfter sløret for det fulde program og samtidig åbner op for bookinger til alle aktiviteterne.
 
Vi kan dog allerede nu afsløre, at Naturpark Mølleåen igen bliver et af omdrejningspunkterne for aktiviteterne lørdag den 25. maj og at den populære Picnicfest ved Furesøbad foldes ud søndag den 26. maj.
 
Vi har total optur over, at det er lykkedes os at få fingre i det rullende madværksted, som er et fuldt udstyret ”picnickøkken” på hjul med plads til 30 workshopdeltagere ad gangen.
 
Snakken går altid godt over køkkenbordet og denne søndag d. 26/5 kan man stå med fødderne i sand og udsigt til vand og hygge sig med at lave egne små picnictapas. Bagefter kan man nyde de færdige lækkerier ved de rødternede borde og ovenikøbet få serveret liflige toner til skovturen.
Til hver workshop vil der være en kulinarisk guide tilknyttet, så man også kan få de bedste tips, tricks og forslag til sammensætning af råvarer og tilsmagning. 
 
Glæd dig og sørg lige nu for at få inviteret familie og venner til at sætte det store picnickryds i weekenden til skovtursoplevelser ude i picniclandet d. 25. maj og den store Picnicfest ved Furesøbad d. 26. maj.
 
 

Mens vi varmer op til Picnicfestivalen

får du her et par tips til påskeoplevelser, når du alligevel skal ud og handle

Påskemarked i Farum Landsby, lørdag d. 13. april
Butikkerne i Farum Landsby inviterer til hyggeligt påskemarked. Hyggelige boder, smagsprøver, tilbud og kunst. Fra 12-14 er der live musik med duoen Vang & Jessen. Vang & Jessen, der fortolker de traditionelle jazz standarder, bossa’er og hiver dem ned på et personligt og inderligt plan.
 
Læs mere her
Gang i Bymidten med Jasmin Gabay, onsdag d. 17. april kl. 16.15-17
Sangerinde, kagebager og TV-darling Jasmin Gabay er klar til at møde sine fans på Værløse Bymidte, Jasmin har sin guitarist med og vil spille en god blanding af egne sange (som snart bliver udgivet) krydret med nogle genkendelige covers, som betyder noget specielt for hende.
Påskejagt på Værløse Bymidte, 13/4 - 20/4
Fra lørdag den 13. april til lørdag den 20. april kan du hjælpe påskeharen med at finde 10 store påskeæg i vinduerne hos nogle af Bymidtens butikker. Du deltager ved at hente en seddel i Værløse Bio - gå en runde, skriv i hvilke butikker, du finder de store æg; og aflevér sedlen i Værløse Bio igen.

Søndag den 21. april, kl. 12. trækker vi lod om 2 store chokolade påskeæg - og 2 x 2 biografbilletter. Vinderne får direkte besked.