Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyhedsbrev 01.05.2019
 

Må vi have lov til at åbne picnicballet?

Jordnær Jordbærdronning, seje sankefyre, innovativ insektkok og passionerede picnicentusiaster har fyldt picnickurven helt op med skovtursoplevelser i både voksen- og børnehøjde.
Vi har glædet os helt vildt til at løfte sløret for årets program med temaet ”Alverdens Picnic”.
Du kan se hele programmet her og allerede nu sikre dig plads til de populære aktiviteter, hvoraf flere har et begrænset antal pladser.
 

Dobbelt op på VILD MAD

Urteskovture er populære som aldrig før, og kender man ikke allerede til lækkerierne fra naturens hemmelige spisekammer, så er vi i år så heldige, at hele to naturvejledere i hele to dage, har dedikeret deres tid og viden til Picnicfestivalen.
Om lørdagen d. 25/5 kan man gå på urtejagt i Naturpark Mølleåen i godt selskab med naturvejleder Kristoffer Schou og selv sanke vilde vitaminer. Turen starter ved Buresøbad og er i øvrigt en gudesmuk rute, der plejer at byde på både et farverigt blomsterflor og smukke sommerfugle.

Efter sanketuren, laves der mad over bål, så man også kan smage på små, lækre picnictapas med dugfriske urter.
Søndag d. 26/5 er det skolelandbruget i Farum, der byder indenfor til Vild Mad – sanketur og et besøg hos bondegårdens dyr. 

Ja, børnene vil også elske det!

Book plads til urteskovturen lørdag her

Tilmelding er ikke nødvendig søndag.
 
 

Græsset og Picnicfestivalen vokser

Picnicfestivalen er en non profit event med gratis entré til Store Picnicdag ved Furesøbad og til aktiviteter uden mad og drikke.

Vi vil gerne videreudvikle festivalen og introducerer derfor, på opfordring fra glade picnicgæster, et støttearmbånd.

Ved køb af støttearmbånd til kr. 50,- er du med til at bidrage til den videre udvikling og deltager samtidig i konkurrencen om lækre picnicoplevelser.
Du kan købe armbåndet alene eller sammen med din picnicoplevelse her.
 

Er du klar til fremtidens picnic?

Sprøde græshopper, lækre larver og knasende knælere?

Som en del af Picnicløjerne, byder Farum Bibliotek indenfor til et lille foredrag med en insektkok og smagsprøver på de delikate insekter.
Lørdag d. 25/5 kl. 11 på Farum Bibliotek.
Tilmelding er ikke nødvendig!