Inspiration til Furesø oplevelser og grønne glæder Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyhedsbrev 13.06.2019
 

Alverdens Picnic i alverdens vejr

Alt vejr er picnicvejr! Det fik vi bekræftet på dette års Picnicfestival, hvor vi for første gang i 5 år fik serveret både vådt og tørt af vejrguderne.
Derfor skal lyde en ekstra tak til alle picnicgæster og alle deltagende aktører på årets Picnicfestival for højt humør og stor picnicgejst i både sol og regn. Fantastisk at opleve morgenyoga i støvregn, livlig køkkenaktivitet i det rullende picnicværksted i strandkanten iført gummistøvler og sydvest og seje mountainbikere, der bare klæder sig på efter vejret.
Det blev heldigvis også til urteskovtur i solskin, jordbær picnic med sol ad libitum, cykel- og vandreture og nye oplevelsesruter tilført blå himmel.
 
Vi har netop afrundet evalueringen og glæder os over, at 84% af gæsterne har meldt, at de ønsker at deltage i Picnicfestivalen igen, 16% at de måske vil deltage, mens 0% melder, at de ikke ønsker at deltage igen.
Og dejligt at opleve, at Picnicfestivalen ikke bare er blevet en fast, tilbagevende begivenhed for lokale Furesø-borgere (47%), men også trækker gæster fra nabokommunerne og Nordsjælland (24%) og gæster fra København (25%), som er vilde med Københavns grønne forhave samt 4% fra resten af landet.
 
Vi iler derfor med datoerne for Picnicfestivalen i 2020.
 

Sæt allerede nu det vigtige picnickryds den

6. og 7. juni 2020

Sidder du derude som ”aktør”, der gerne ville have været med i løjerne i år, så send gerne en mail til info@picnicfestival.dk, så du kommer med på invitationslisten, når vi inviterer til Kick Off for Picnicfestivalen i 2020.
 

Picnic hele året og tips til opskrifter

Kender du det, at man pludselig får lyst til at pakke madkurven, men ikke helt ved, hvor den skal indtages? Vi har samlet nogle favorit picnicspots til inspiration. Klik ind og se kortet.
 
Savner du også tips til, hvad du skal fylde i picnickurven, så serverer vi her et par ultranemme opskrifter, som vi har fået lov til at dele fra Frk. Fryd, der for nylig har sat fokus på picnicmad på sin inspirerende blog.
 
Find opskrifterne her.
 

Har du appetit på mangfoldighed?

Årets picnictema Alverdens Picnic, der hylder skovturen på tværs af kulturer, generationer og geografi, skaber en helt naturlig kobling til arrangementet ”Farverige Furesø”, der i år udfoldes på Værløse Bymidte d. 22. juni kl. 11-14.
 
Her hyldes mangfoldigheden med smagsprøver på både skikke og spændende retter fra forskellige verdensdele.
 
Kig forbi og vær med på første parket, når årets integrationspris overrækkes i farverige Furesø.
 
Du kan se hele programmet her.
 
Vi ønsker dig en herlig sommer fuld af Furesø oplevelser og vender tilbage med frisk inspiration og tips til de bedste Furesø oplevelser i august.
 

Arrangør

i samarbejde med